2015-09-14 Týden jsme začali i skončili s žáky ZŠ Jana Babáka

Název

2015-09-14 Týden jsme začali i skončili s žáky ZŠ Jana Babáka

Popis

Místo: Centrum Kociánka, Brno

Celý minulý týden chodili žáci Základní školy Jana Babáka do Centra Kociánka, na setkání pořádané mezinárodním, integračním projektem BRNO A JIŽNÍ MORAVA BEZ HRANIC, jehož pořadatelem je VUT v Brně. Nejinak tomu bylo na počátku týdne následujícího, kdy v pondělí 14, září dorazila skupinka žáků, tentokráte z šestých tříd.

O žáky se po celé dopoledne staral Michael. Na počátku procházky areálem, jsme se zastavili u splavu respektive rybníčku. Důvodem budiž detailní prozkoumání okolí, ale také čerpání ticha a klidu, jenž toto místo přináší.

Další zajímavosti čekali na žáky v areálu zvířecí farmy. Žáci se dostali do bezprostřední blízkosti samotných zvířat. Dozvěděli se, jak dokáží pomoci lidem s různým postižením. Nechyběla ani praktická ukázka hipoterapie, včetně toho, že si žáci poslechli tlukot srdce koně.

Po chvílích na zvířecí farmě, se žáci dostatečně občerstvili, aby dost síly vrhnout se do povídání, zpěvu a hraní hry jménem boccia, společně s postiženými kamarády Centra Kociánka ve velké tělocvičně. Ve hře byly medaile a hromada čokolád k tomu. V úplném závěru setkání došlo i na foto soutěž, při niž dva vybraní žáci měli za úkol udělat co nejbláznivější obličej, Od dnešního dne, pak můžou hlasovat na webových stránkách brnobezhranic.cz a mohou nejen pro sebe, ale pro celou svou třídu! Tak vzhůru do hlasování!

Díky vám všem. Michael Svoboda

Období

Statistiky

  • 194 fotek
  • 0 se líbí

Nastavení

Nahlásit album
Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
2015-09-14 Týden jsme začali i skončili s žáky ZŠ Jana Babáka
Komentáře Přidat