2015-05-11 Po prodlouženém víkendu došlo na další návštěvu žáků SPŠEIT Purkyňova v Brně

Název

2015-05-11 Po prodlouženém víkendu došlo na další návštěvu žáků SPŠEIT Purkyňova v Brně

Popis

Místo: Centrum Kociánka, Brno

Další skupina žáků SPŠEIT Purkyňova přišla v pondělí 11. května 2015 do Centra Kociánka na další plánované setkání organizované mezinárodním, integračním projektem BRNO A JIŽNÍ MORAVA BEZ HRANIC, jehož pořadatelem je VUT v Brně.

S žáky a jejich vyučujícími se setkal Michael na bráně Centra Kociánka, aby je během jednoho dopoledne provedl po zdejším parku. Nachází se vněm kromě lidí s různým postižením i spousta hezkých míst k vidění. Podívali jsme se společně k rybníčku i sousednímu splavu. Během procházky jsme nevynechali ani hřiště pod borovicí a zvonici.

Samostatnou kapitolou byla prohlídka zvířecí farmy se spoustou ukázek z praxe, spočívající v pomoci zvířete člověku s postižením. A to ať u samotné hipoterapie, popřípadě jiné formy rehabilitace, kterou obstarávají třeba čuník, želva, papoušek a další zvířata. Žáci se měli možnost dostat se přímo do výběhu.

Na závěr setkání bylo připraveno setkání za účasti postižených kamarádů. Hrála se boccia, zpívalo se a bavilo na všechna různá témata. Důležité přitom je, se se vzájemně respektovat a poznávat jeden druhého, což se podařilo. Žáci SPŠEIT Purkyňova, si kromě zážitků, respektive dojmů, odnesli pamětní medaili s logem projektu a sladký pamlsek. Další setkání s jinou skupinou žáků této školy, proběhne opět v úterý 12. května 2015

Díky vám všem. Michael Svoboda

Období

Statistiky

  • 100 fotek
  • 0 se líbí

Nastavení

Nahlásit album
Reklama
Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
2015-05-11 Po prodlouženém víkendu došlo na další návštěvu žáků SPŠEIT Purkyňova v Brně
Komentáře Přidat