2015-05-05 Podruhé s další skupinou žáků SPŠEIT Purkyňova Brno

Název

2015-05-05 Podruhé s další skupinou žáků SPŠEIT Purkyňova Brno

Popis

Místo: Centrum Kociánka, Brno

Další dopoledne věnované setkání s žáky SPŠEIT Purkyňova v Brně proběhlo v Centru Kociánka v úterý 5. května 2015. Ředitel mezinárodního, integračního projektu BRNO A JIŽNÍ MORAVA BEZ HRANIC, jehož pořadatelem je VUT v Brně Michael Svoboda, provedl žáky areálem se spoustou zajímavostí ze světa lidí s různým postižením.

Žáci si nejdříve prohlédli park na Kociánce od začátku až do konce. Rybníček, splav, hřiště pod borovicí nebo zvonice- nic z toho neuniklo očím studentů. Na každém místě jsme přitom strávili nějakou tu chvíli, abychom si vždy pověděli k jednotlivým místům nějakou tu zajímavost.

Speciální pozornost jsme věnovali zvířecí farmě. Žáci se měli možnost dostat se přímo k jednotlivým zvířatům do jednotlivých výběhů. Proběhla rovněž tradiční ukázka hipoterapie, která pomáhá lidem s různým postižením. Pomoc koně při rehabilitaci, ale i dalších zvířat nacházejících se v Centru Kociánka, je její nedílnou součástí.

Od zvířat jsme se přesunuli na hřiště pod borovicí, kde jsme si zahráli naši oblíbenou kratochvíli se všemi skupinami žáků - pouliční bocciu. V přátelském střetnutí si žáci SPŠEIT Purkyňova zahráli o medaile, čokolády s kamarády z aktivizačního centra Kociánka.

Společná fotografie úterní příjemné setkání definitivně uzavřela.

Díky vám všem. Michael Svoboda

Období

Statistiky

  • 83 fotek
  • 0 se líbí

Nastavení

Nahlásit album
Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
2015-05-05 Podruhé s další skupinou žáků SPŠEIT Purkyňova Brno
Komentáře Přidat