2015-02-05 VÍTÁMVÁS CUP se vydal na další společnou cestu na Osmec

Název

2015-02-05 VÍTÁMVÁS CUP se vydal na další společnou cestu na Osmec

Popis

Místo: ZŠ náměstí 28. října, Brno

Také v roce 2015 pokračuje vzájemná spolupráce mezi mezinárodním, integračním projektem BRNO A JIŽNÍ MORAVA BEZ HRANIC, jehož nositelem je VUT v Brně a Střední školou F. D. Roosevelta pro tělesně postižené v Brně na Křižíkově ulici. Toto dlouholeté vzájemné propojení, se opět potvrdilo při VÍTÁMVÁS CUPu na cestách na Základní škole náměstí 28. října v centru Brna ve čtvrtek 5. února 2015.

Znovu šlo o parádní setkání, při němž se setkali postižení kamarádi z Rooseveltovy Střední školy, se zdravými žáky z "Osmecu" jak se Základní škole na náměstí 28. října přezdívá, Nechyběli ani tradiční zástupci sportovních klubů města Brna, kteří pravidelně s námi, absolvují všechny cesty VÍTÁMVÁS CUPu. Konkrétně se jednalo o hráče extraligového florbalového klubu Bulldogs Brno.

Ti všichni si společně zahráli v turnaji ve Stiga hokeji a také si pořádně osvojily florbalové návyky pod dohledem profesionálního sportovce v tomto florbalovém odvětví. V turnaji ve stolním Stiga hokeji, v němž nebyla o zajímavé momenty nouze, byli vyhlášeni tři nejlepší hráči z domácí školy a k nim absolutní vítěz turnaje, který byl absolventem jednoho z oborů Rooseveltovy Střední školy.

Pokračuje tak, neustále prohlubující se spolupráce se Základní školou na náměstí 28. října i s Rooseveltovou Střední školou pro tělesně postižené a to je dobře. Další společná cesta VÍTÁMVÁS CUPu je naplánována na březen na Základní školu Košínova v Brně.

Díky vám všem. Michael Svoboda

Období

Statistiky

  • 103 fotek
  • 0 se líbí

Fototechnika

Sony C6603

Nastavení

Nahlásit album
Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
2015-02-05 VÍTÁMVÁS CUP se vydal na další společnou cestu na Osmec
Komentáře Přidat