2014-10-10 Sluníčko dooprovodilo žáky ZŠ Křídlovická na návštěvě do Centra Kociánka v Brně

Název

2014-10-10 Sluníčko dooprovodilo žáky ZŠ Křídlovická na návštěvě do Centra Kociánka v Brně

Popis

Místo: Centrum Kociánka, Brno

Babí léto ještě neřeklo poslední slovo. Naplno to ukázalo v pátek 10. října 2014, kdy do Centra Kociánka dorazila další početná skupinka žáků ze Základní školy Křídlovická. Setkání bylo součástí mezinárodního, integračního projektu BRNO A JIŽNÍ MORAVA BEZ HRANIC, jehož pořadatelem je VUT v Brně,

Sluníčko vystrkující růžky po celý den provázelo žáky ZŠ Křídlovická i jejich průvodce Michaela na procházce Centrem Kociánka. Navštívili jsme rybníček, kde je oáza klidu jako stvořená. Žáci si zde měli možnost prohlédnout, jak funguje elektrický vozík jednoho z našich postižených kamarádů. Žáci zjistili, jakou má vozík rychlost, jak se ovládá nebo to zda má tento elektrický stroj světla.

Další zajímavé informace se k žákům Základní školy Křídlovická dostali na hipoterapii. Zdejší zvířecí rodinka pomáhá zdejším obyvatelům s různým postižením při rehabilitaci. K žákům se dostala spousta konkrétních informací, ale také si mohli zvířata pohladit z bezprostřední blízkosti přímo v jejich výběhu.

Pak přišla na řadu malá přestávka na občerstvení, okořeněná návštěvou houpaček a průlezek. Načerpali jsme síly, abychom se mohli z plna hrdla pustit do zpívání spolu s kamarády z terapeutických dílen a aktivizačního centra ve velké tělocvičně. Všemu vládla Michaelova kytara.

Nuže závěr obstarala společná fotografie provedená hned v několika verzích. Ještě předtím jsme si stihli zahrát bocciu o medaile a čokolády. Stihli jsme toho zkrátka s žáky Základní školy Křídlovická více než dost!

Díky vám všem. Michael Svoboda

Období

Statistiky

  • 315 fotek
  • 0 se líbí

Nastavení

Nahlásit album
Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
2014-10-10 Sluníčko dooprovodilo žáky ZŠ Křídlovická na návštěvě do Centra Kociánka v Brně
Komentáře Přidat