2014-10-08 Kamarádi ze Střediska Veslařská připravili odpolední program pro nejmenší

Název

2014-10-08 Kamarádi ze Střediska Veslařská připravili odpolední program pro nejmenší

Popis

Místo Centrum Kociánka, Brno

Setkání s žáky ZŠ Merhautova v Brně nebylo jediné, které měl mezinárodní, integrační projekt BRNO A JIŽNÍ MORAVA BEZ HRANIC, jehož nositelem je VUT v Brně, naplánované na středu 7. října 2014. Odpoledne přišla do Centra Kociánka skupinka dětí ze Střediska výchovné péče Veslařská v Brně.

Žáci se s průvodcem Michaelem podívali do nejrůznějších míst rozlehlého parku na Kociánce, ať už je to vodní oáza u rybníčku či zvířecí farma, kde najdeme spoustu zvířecích pomocníků, kteří pomáhají lidem s různým postižením v rámci nejrůznějších terapií respektive rehabilitací, ovšem hlavním úkolem dne, bylo pro kamarády ze Střediska Veslařská starat se o naše nejmenší postižené kamarády.

A nejen to, také museli pro ně vymyslet program, což se jim fantasticky vydařilo. Ten se odehrával v prostorách velké tělocvičny Centra Kociánka. Vše začalo důkladnou rozcvičkou, do které bylo zahrnuto protažení všech částí těla i rozklusání.

Poté si kamarádi z diagnostického střediska Veslařská v Brně připravili pro přítomné publikum hrané divadlo, za což zaslouží velké uznání a poděkování. Po kulturním zážitku se všichni společně dali do pohybu v rámci nejrůznějších her. Představit si pod tím můžeme mnohé, plazení, kutálení, skákání, zkrátka dovádění všeho druhu.

Důležité bylo, že dohromady všichni dokázali vzájemně si naslouchat, pomáhat si a starat se o sebe, což je to nejkrásnější, co se nám během vydařeného odpoledne povedlo. Mám z toho upřímnou radost!

Díky vám všem. Michael Svoboda

Období

Statistiky

  • 247 fotek
  • 1 se líbí

Nastavení

Nahlásit album
Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
2014-10-08 Kamarádi ze Střediska Veslařská připravili odpolední program pro nejmenší
Komentáře Přidat