2014-05-23 Přivítali jsme další skupinu žáků ze ZŠ Blažkova v Brně

Název

2014-05-23 Přivítali jsme další skupinu žáků ze ZŠ Blažkova v Brně

Popis

Místo: Centrum Kociánka, Brno

Třetí setkání s žáky Základní školy Blažkova Brno, ovšem s odlišnou skupinou žáků bylo na pořadu dne ve středu 23. května 2014, v kalendáři projektu BRNO A JIŽNÍ MORAVA BEZ HRANIC, jehož pořadatelem je VUT v Brně.

Tradiční náplní dopoledne byla prohlídka Centra Kociánka, čímž jsme navázali dalším postupným krokem na setkání konaná na Základní škole Blažkova.

Nuže procházka areálem byla před námi. Žáci viděli rybníček, hřiště pod borovicí s historicky starým a zajímavě nahnutým stromem. Další zajímavosti se žáci dozvěděli na hipoterapii. Zvířata patří neodmyslitelně ke koloritu zdejšího areálu, protože denně pomáhají postiženým lidem při rehabilitaci.

Vše bylo doprovázeno slovem od zdejších ošetřovatelů, ale také praktickými ukázkami, do nichž byli zapojení přímo žáci. I další část probíhala v přírodě respektive na hřišti pod borovicí, kam jsme zašli po krátké pauze na svačinu.

S kamarády z Centra Kociánka jsme měli sraz přímo zde. Zazpívali jsme si, nejen proto, abychom načerpali svěží čerství vzduch. Důležité bylo, že jsme se všichni vzájemně poznali a bavili se na různá témata. Konec se odehrával v rytmu bocci. Ve hře byla velká spousta čokolád a medailí s logem projektu. Každý, kdo jí měl na krku se stal součástí naší velké rodiny, táhnoucí za jeden provaz!

Díky vám všem. Michael Svoboda

Období

Statistiky

  • 156 fotek
  • 0 se líbí

Nastavení

Nahlásit album
Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
2014-05-23 Přivítali jsme další skupinu žáků ze ZŠ Blažkova v Brně
Komentáře Přidat