2014-05-15 Pohár rozhlasu

Název

2014-05-15 Pohár rozhlasu

Popis

Místo: Sportovní areál VUT v Brně Pod Palackého vrchem, Brno

Tradiční atletická akce pro žáky základních škol města Brna, nesoucí název Pohár rozhlasu, se uskutečnila ve středu 14. května 2014 v nově zrekonstruovaném sportovním areálu VUT v Brně Pod Palackého vrchem. Akce, kterou pořádal projekt BRNO A JIŽNÍ MORAVA BEZ HRANIC, jehož gestorem je VUT v Brně společně s OR AŠSK Brno a MŠMT se zúčastnilo na 300 dětí základních škol města Brna. Celá akce začala hudební smrští v podání brněnské rockové kapely FREEDOM, kde hrají naši postižení kamarádi z Centra Kociánka Brno

Samotní žáci soutěžili poté během celého dopoledne v běžeckých disciplínách, rozdělených dle věkových kategorií, ale také v technických atletických disciplínách, jakými byly skok vysoký a daleký nebo vrch kriketovým míčkem či koulí.

Do závodů se zapojili i postižení sportovci z Centra Kociánka. Jako již tradičně na Poháru rozhlasu se nebáli navzdory handicapu závodit se zdravými žáky škol a zaslouží si uznalý potlesk.

Na závěr atletických závodů se rozeběhla štafeta na 4 x 60 metrů. Tento kolektivní závod pořádně rozproudil publikum, jenž dopředu hnalo vždy kvarteto zástupců své školy. Ti nejlepší ve všech vypsaných atletických disciplínách, byli po zásluze dekorováni při slavnostním vyhlášení výsledků. Za rok opět na viděnou!

Díky vám všem. Michael Svoboda

Období

Statistiky

  • 480 fotek
  • 0 se líbí

Nastavení

Nahlásit album
Slevy 25 % platí na všechny dárky z fotek. Vytvořte si z vašich fotek snadno fotoknihu, plakát, fotky na zeď a další fotoprodukty. Sleva platí po zadání kódu: Vajicka
S kódem: Vajicka Akce platí do 14. 4. 2024
Zjistit více
Reklama
Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
2014-05-15 Pohár rozhlasu
Komentáře Přidat