2014-04-03 Výškařský mítink na SZŠ Jaselská Brno

Název

2014-04-03 Výškařský mítink na SZŠ Jaselská Brno

Popis

Místo: SZŠ Jaselská, Brno

Výškařský mítink na Střední zdravotnické škole Jaselská v Brně se tentokráte přesunul z tradičního předvánočního termínu na duben. Akce, kterou společně pořádá Střední zdravotnická škola Jaselská a projekt BRNO A JIŽNÍ MORAVA BEZ HRANIC, jehož pořadatelem je VUT v Brně, proběhla 3. dubna 2014.

Tělocvična, v niž dominovala výškařská laťka, se zaplnila závodníky z řad studentů školy, v 9:00 hodin dopoledne. Před samotnými závody proběhla nezbytná rozcvička a slavnostní zahájení.

Poté se již přihlášení účastníci snažili postupně zdolávat nastavenou laťku, jejíž výše se neustále posouvala směrem vzhůru. V tělocvičně panovala výborná atmosféra, kterou vytvořili spolužáci závodníků, jenž do závodu nezasáhli.

Laťka neustále stoupala vždy po pěti centimetrech. Atakovali jsme hranici 140 cm u dívek a 170 cm u chlapců. Ti nejlepší byli po zásluze dekorováni. Další výškařská laťka se uskuteční na konci roku 2014.

Díky vám všem. Michael Svoboda

Období

Statistiky

  • 391 fotek
  • 0 se líbí

Nastavení

Nahlásit album
Slevy 25 % platí na všechny dárky z fotek. Vytvořte si z vašich fotek snadno fotoknihu, plakát, fotky na zeď a další fotoprodukty. Sleva platí po zadání kódu: Vajicka
S kódem: Vajicka Akce platí do 14. 4. 2024
Zjistit více
Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
2014-04-03 Výškařský mítink na SZŠ Jaselská Brno
Komentáře Přidat