2013-11-12 Po čase zase s žáky ZŠ Gajdošova v Brně

Název

2013-11-12 Po čase zase s žáky ZŠ Gajdošova v Brně

Popis

Místo: ZŠ Gajdošova, Brno

Jen co jsme se rozloučili s žáky ZŠ Blažkova, vrhli jsme se hned následující den v úterý 12. listopadu 2013, za dalšími našimi kamarády na Základní školu Gajdošova v brněnských Židenicích. Naše sestava zůstala ve stálém složení - Michael, Martin a Simča.

S projektem BRNO A JIŽNÍ MORAVA BEZ HRANIC, jehož pořadatelem je VUT v Brně, jsme na Základní školu Gajdoova nepřijeli zdaleka poprvé. Leč stále přicházejí nový a nový žáčci, proto jsme se opět snažili nejdříve představit. Seznámení šlo parádně. Žáky zajímalo, jaké má Simča s Martinem povolání a možná, že je i lehce překvapilo, že jsou trenéry postižených dětí.

V další části našeho setkání jsme byli svědky scénky, která znázorňovala, jak je nejlepší oslovit člověka na vozíku, pokud cítíme potřebu nabídnout mu pomocnou ruku. Další děj tvořili žáci Základní školy Gajdošova sami. Nejdříve tím, že se učili, jak se dá složit či rozložit vozík pro naše postižené kamarády.

A pak také tím, jak se postupně rozehrála hra s míčky nesoucí název boccia. Každá hra má totiž jiný příběh. O zajímavé respektive dramatické okamžiky v žádném případě nouze nebyla. Medaile s čokoládovou pochutinou byly rozdány opět bezezbytku jako forma poděkování od nás, za příjemně strávený čas na Základní škole Gajdošova.

Díky vám všem. Michael Svoboda

Období

Statistiky

  • 86 fotek
  • 0 se líbí

Nastavení

Nahlásit album
Slevy 25 % platí na všechny dárky z fotek. Vytvořte si z vašich fotek snadno fotoknihu, plakát, fotky na zeď a další fotoprodukty. Sleva platí po zadání kódu: Vajicka
S kódem: Vajicka Akce platí do 14. 4. 2024
Zjistit více
Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
2013-11-12 Po čase zase s žáky ZŠ Gajdošova v Brně
Komentáře Přidat