2013-09-07 Den bezpečnosti a zábavy v Globusu Brno

Název

2013-09-07 Den bezpečnosti a zábavy v Globusu Brno

Popis

Místo: Globus, Brno

V sobotu 7. září 2013 proběhla na parkovišti před hypermarketem Globus v Brně tradiční akce nazvaná jako Den bezpečnosti a zábavy. Pořadatelem akce je Globus Brno, jenž je zároveň dlouholetým partnerem projektu BRNO A JIŽNÍ MORAVA BEZ HRANIC, jehož pořadatelem je VUT v Brně.

Zaměstnanci projektu v čele s Michaelem, vždy na několika akcích ročně pomáhají s přípravou a organizací akcí pořádaných v Globusu, jako je právě Den bezpečnosti a zábavy, Mikulášská nadílka, Vánoční sbírka nebo dětský den. Za to pak do projektu BRNO A JIŽNÍ MORAVA BEZ HRANIC plyne darem mnoho čokolád, které se posléze dostanou do rukou dětí z dětských domovů, diagnostických ústavů, dalších center, dětí a dospělých s různým postižením či žáků základních nebo středních škol při mnoha akcích a setkáních projektu.

Na samotném Dnu bezpečnosti a zábavy v Globusu Brno se mohly děti alespoň na chvíli převtělit do rolí policistů, hasičů nebo záchranářů. Na místě byli nejen představitelé těchto záchranářských složek, ale také technika k tomu sloužící. Takže děti měly možnost si sednout do policejního vozu respektive motorky, vyzkoušet si jaké to je stříkat vodu pravou hasičskou stříkačkou nebo se stát pravým záchranářem. Mimo to bylo k vidění mnoho ukázkových situací - zatýkání pachatele policejním psem popřípadě samotnými policisty. Jednou z atrakcí byla i jízda na mechanické vozíku. Děti se tak dozvěděly, jak se může asi člověk, jenž má nějaké postižení. Nechybělo ani malování a mnoho dalšího. Každý si na památku odnesl vždy nějakou drobnost pro radost.

Jsem moc rád, že projekt BRNO A JIŽNÍ MORAVA BEZ HRANIC mohl být součástí této tradiční akce. Je to jen malé poděkování za to, jakým je Globus Brno významným partnerem našeho projektu.

Díky vám všem. Michael Svoboda

Období

Statistiky

  • 396 fotek
  • 0 se líbí

Nastavení

Nahlásit album
V májové AKCI nyní máte fotoknihy s 25% a větší vyvolané fotky, vč. všech plakátů s 27% slevou. Neváhejte slevy využít. A nově nemusíte zadávat žádný kód. Slevu na produkty v akci získáte automaticky. Akce platí do 5. 5. 2024
Získat slevu
Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
2013-09-07 Den bezpečnosti a zábavy v Globusu Brno
Komentáře Přidat