2013-08-12 Děti z Centra Kociánka oplatily dětem z brněnského Klokánku jejich nedávnou návštěvu

Název

2013-08-12 Děti z Centra Kociánka oplatily dětem z brněnského Klokánku jejich nedávnou návštěvu

Popis

Místo: Klokánek, Brno

Po týdnu, kdy děti z Klokánku navštívili své kamarády z Centra Kociánka, došlo hned na úvod týdne následujícího k oplacení návštěvy. Jinak řečeno parta nejmenších broučků z Centra Kociánka zavítala za doprovodu dospěláků Michaela, Nely a Tomáše za dětmi do brněnského Klokánku.

V pondělí 12. srpna 2013 se vydařilo včetně počasí snad úplně všechno. Nejprve jsme sesedli do rodinného kruhu, chopili se kytar a dali se do zpěvu. Největším šlágrem mezi dětmi byla písnička o hokejové Kometě, jenž se všichni rychle a snadno naučili. Pak jsme z našeho hudebního repertoáru vystřihli spoustu dalších známých písní.

Zahráli jsme si pantomimu ve virtuálním lese, kde stromy tvořily dospělí. Sebou jsme vzali také mechanický vozík, na němž se děti z Klokánku Brno měly možnost svézt. Všechny zabavila krom vozíku i naše oblíbená a všude přítomná hra boccia. Tu jsme si zahráli hned na třikrát, aby se dostalo na všechny.

V Klokánku pro nás děti s tetami nachystaly spoustu dobrot. Díky tomu jsme mohli neustále doplňovat sílu, důležitou k vymýšlení nejrůznějších legrácek. My jsme zase dětem přivezli hromadu pitíček, pro doplnění tekutin a boty, které do Klokánku Brno věnoval dlouholetý partner projektu BRNO A JIŽNÍ MORAVA BEZ HRANIC, jehož pořadatelem je VUT v Brně, Globus Brno.

Celé odpolední setkání uběhlo jako voda, což je dobře, protože přitom, jak jsme byli neustále spolu, nikdo nemyslel na čas. Všem v Klokánku fandíme a věříme vám!

Díky vám všem. Michael Svoboda

Období

Statistiky

  • 94 fotek
  • 0 se líbí

Nastavení

Nahlásit album
Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
2013-08-12 Děti z Centra Kociánka oplatily dětem z brněnského Klokánku jejich nedávnou návštěvu
Komentáře Přidat