2013-06-25. - 26. VÍTÁMVÁS CUP

Název

2013-06-25. - 26. VÍTÁMVÁS CUP

Popis

Místo: Střední škola F. D. Roosevelta pro tělesně postižené, Brno

Úterý a Středa 25. a 26. června 2013 byla ve znamení turnaje VÍTÁMVÁS CUP. Skvělým turnajem ve stolním Stiga hokeji tak byla zakončena sezóna. V ní jsme pod hlavičkou pořádající Střední školy F. D. Roosevelta pro tělesně postižené, ve spolupráci s projektem BRNO A JIŽNÍ MORAVA BEZ HRANIC, jehož pořadatelem je VUT v Brně, uspořádali řadu cest po brněnských základních školách.

Po celý rok jsme jezdili a hráli Stiga hokej za účasti tělesně postižených žáků z "Rooseveltky," žáků jednotlivých škol a sportovních oddílů města Brna. Ti všichni se sešli i v rámci hlavního turnaje, do kterého zasáhlo na čtyři desítky hráčů. Po dva dny soutěžili bez rozdílu věku a zdravý. Všemu předcházelo slavnostní zahájení s autogramiádou pozvaných sportovců.

První den Stiga hokejového šílenství neskončil posledním vstřeleným gólem, nýbrž opékáním špekáčků. Všichni proto měli dostatek sil a odhodlání udělat vše pro dobrý výsledek v následující den, kdy turnaj vyvrcholil duely ve výkonnostních skupinách, doplněných o střety na ostří nože v play off.

Výborná atmosféra, ale hlavně přátelství, porozumění či radost doslova čišela z této krásné akce. Jméno bývalého studenta školy Lukáše Vítámváse, jenž podlehl svému zdravotnímu stavu, díky tomu stále žije.

Díky vám všem. Michael Svoboda

Období

Statistiky

  • 80 fotek
  • 0 se líbí

Nastavení

Nahlásit album
Slevy 25 % platí na všechny dárky z fotek. Vytvořte si z vašich fotek snadno fotoknihu, plakát, fotky na zeď a další fotoprodukty. Sleva platí po zadání kódu: Vajicka
S kódem: Vajicka Akce platí do 14. 4. 2024
Zjistit více
Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
2013-06-25. - 26. VÍTÁMVÁS CUP
Komentáře Přidat