2013-06-14 V dětském domově v Hodoníně u Kunštátu měla zábava zelenou!

Název

2013-06-14 V dětském domově v Hodoníně u Kunštátu měla zábava zelenou!

Popis

Místo: DD Hodonín u Kunštátu

V pátek 14. června 2013 po obědě, se vydal Michael, Martin a Simča s kupou nejmenších postižených budulínků z pavilonu "C" Centra Kociánka v Brně do dětského domova Hodonín u Kunštátu. Návštěva to byla vyvedená jaksepatří!

Hned potom, co jsme se přivítali s veškerým osazenstvem dětského domova Hodonín u Kunštátu, nastal za dozoru blankytně modrého nebe, program plný her, zpívání a zábavy. V jednu chvíli se rozezvučela Michaelova kytara, doplněná hlasitým zpěvem. Netrvalo dlouho a ve vzduchu létal sem a tam neposedný badmintonový míček. Od pinkání přešlo na ježdění, to když jsme s dětmi učili, jak správným způsobem korigovat jízdu na skateboardu.

Ladem nezůstaly ani houpačky s průlezkami. Jakmile už nebyly pro děti tím pravým, vrhli jsme se na tanec či pantomimu. Vždy jsme předvedli nějaký ten úsek se známé pohádky a děti měly za úkol uhodnout její správný název. Netřeba zdůrazňovat, že legrace byla přitom velká.

Ani do Hodonína u Kunštátu nedojel Michael s prázdnou. Děti byly vděčné za velké množství čokolád, na nichž si samozřejmě s chutí pochutnaly! Ještě víc však znamenal vzájemný slib, že během léta se všichni určitě zase potkají a rozjedou to na plné obrátky, tak jako tomu bylo dnes!

Díky vám všem. Michael Svoboda

Období

Statistiky

  • 227 fotek
  • 0 se líbí

Nastavení

Nahlásit album
Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
2013-06-14 V dětském domově v Hodoníně u Kunštátu měla zábava zelenou!
Komentáře Přidat