2013-05-27 Žáci Střediska Veslařská se dali na trénování nejmenších z Centra Kociánka v Brně

Název

2013-05-27 Žáci Střediska Veslařská se dali na trénování nejmenších z Centra Kociánka v Brně

Popis

Místo: Centrum Kociánka, Brno

Po týdnu jsme se opět sešli s našimi přáteli ze Střediska výchovné péče Veslařská Brno. Jen jsme udělali malou změnu. Z jejich důvěrně známého prostředí na Veslařské, jsme se přesunuli do Centra Kociánka v Brně Králově Poli, kam je pozval projekt BRNO A JIŽNÍ MORAVA BEZ HRANIC, jehož pořadatelem je VUT v Brně.

Zde jsme se nejprve na chvíli prošli po areálu. Kamarádi z Veslařské se setkali kupříkladu s kamarádem Lukášem, jenž se po těžkém úrazu v mladí ocitl na vozíčku. Potom už přišli na paškál naši nejmenší. Nejprve jsme je s jejich budoucími trenéry vyzvedli v jejich obydlí v prostorách pavilonu "C" a následně jsme se všichni přesunuli do tělocvičny.

Potom se z žáků diagnostického střediska Veslařská v Brně, stali bez nadsázky skuteční trenéři našich nejmenších. Na starosti měli veškerý program a s tím spojenou veškerou činnost. Nejprve byla stanovena rozcvička a protahovací cvičení. Při pozicích ve stoje i v leže se nádherně uvolnilo zablokované svalstvo.

V další části se dostalo na plazení se přes celou tělocvičnu. O zábavu bylo záhy postaráno. Zahráli jsme si fotbal, stříleli jsme na branku, kterou jsme po chvilce vyměnili za bezedný koš a oranžovou merunu určenou k basketbalu.

Když už toho měli jak se říká plné kecky, lehli jsme si na žíněnky a povídali si. Bylo to povedené odpoledne, při němž žáci z diagnostického střediska Veslařská splatili naši důvěru a dokázali, že se umějí postarat o svoje menší kamarády, připravit pro ně program, pomoci jim, čímž vlastně pomohou hlavně také sami sobě!

Díky vám všem. Michael Svoboda

Období

Statistiky

  • 197 fotek
  • 0 se líbí

Nastavení

Nahlásit album
Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
2013-05-27 Žáci Střediska Veslařská se dali na trénování nejmenších z Centra Kociánka v Brně
Komentáře Přidat