2013-05-05 Ruský paralympijský tým poznával krásu Jižní Moravy

Název

2013-05-05 Ruský paralympijský tým poznával krásu Jižní Moravy

Popis

Místo: Mikulov

Mezinárodní akce HANDICAP OPEN, která se uskutečnila v sobotu 4. května ve sportovním areálu VUT v Brně Pod Palackého vrchem, není jen akcí špičkových handicapovaných sportovců.

Během celé doby, co v našem městě Brně přetrvávají zahraniční výpravy, se pro ně snažíme starat a vymyslet jim zajímavý program. V loňském roce jsme starali o týmy z Mongolska, Ruska, Rakouska, Polska, Maďarska a dalších zemí.

A v letošním roce vám zasíláme fotografie ze společně strávené neděle s Ruským paralympijským týmem. Michael, Martin a Petra vyrazili s Ruským paralympijským týmem do Mikulova. Navštívili jsme historické náměstí,vinotéku, stihli jsme nakoupit spoustu "padárků" a potom jsme vyrazili do překrásného parku před zámkem v Mikulově. Odměnou nám bylo nejen nádherné prostředí, ale také výhled až do Rakouska. Absolvoval jsme samozřejmě i prohlídku zámku. Nádherná knihovna a spousta dalších vzácných artefaktů zaujaly rovněž mladší část kamarádů z naší Ruské výpravy.

Na konec jsme si dali pravou Českou svíčkovou a vydali se opět směr Brno odkud členové Ruského paralympijského týmu seskupení od Petrohradu, Moskvu až daleký Ural, odjeli na letiště do Prahy a odtud do Moskvy. Během dne jsme si stihli i pořádně popovídat, probrali jsme poslední přípravy před zimní olympiádou v Soči či blízké Mistrovství světa ve francouzském Lyonu, kam se někteří paralympionici kvalifikovali také díky výkonům na brněnském HANDICAP OPEN.

Máme příslib, že k nám do Brna budou jezdit nadále, protože jak sami řekli, takovou starostlivost nikde nezažili. Tímto bychom chtěli poděkovat generálním partnerům akce městu Brnu, Jihomoravskému kraji, dalším partnerům a VUT v Brně, jenž zajistilo dopravu Ruského paralympijského týmu nejen do Mikulova, ale také z pražského letiště do Brna a zpět.

Díky vám všem. Michael Svoboda

Období

Statistiky

  • 185 fotek
  • 0 se líbí

Nastavení

Nahlásit album
Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
2013-05-05 Ruský paralympijský tým poznával krásu Jižní Moravy
Komentáře Přidat