2013-05-04 Handicap Open

Název

2013-05-04 Handicap Open

Popis

Místo: Sportovní areál VUT v Brně Pod Palackého vrchem

Velmi těžká a náročná akce pro handicapované sportovce z celého světa se uskutečnila 4. května 2013 s názvem Handicap Open. Jednalo se již o její 6. ročník. Tato akce získala záštitu IPC (Mezinárodní paralympijský výbor) a zařadila se tak mezi nejvýznamnější atletické akce pro handicapované atlety v Evropě. Zúčastnil se jí Ruský paralympijský tým, jenž byl ozdobou tohoto mezinárodního atletického mítinku a velké množství závodníků z České republiky. Více než 100 handicapovaných atletů se v městě Brně, metropoli Jihomoravského kraje, snažilo splnit limity na Mistrovství světa do francouzského Lyonu 2013.

Celá akce odstartovala již v pátek příletem Ruského paralympijského týmu. V sobotu před poledne jsme již všichni společně stáli na stadionu ve špičkovém sportovním areálu VUT v Brně Pod Palackého vrchem v Brně s nejvyšší certifikací IAF a s povrchem MONDO.

Celou tuto významnou mezinárodní akci v celém Jihomoravském kraji a městě Brně zahájil krom jiných významných hostů primátor města Roman Onderka. Chceme tímto poděkovat generálním partnerům akce. Městu Brnu a také všem dalším partnerům. Pro nás je nejdůležitější každodenní, celoroční práce s týranými a zneužívanými dětmi, dětmi a mladými lidmi s vážnou trestnou činností, dětmi a dospělými s různým postižením, s žáky mateřských, základních, středních a vysokých škol. Společně máme také velký týn dospělců, všichni si společně věříme a dokážeme se postavit za děti, které to potřebují. Pro nás je nejdůležitější každodenní práce pro tyto děti. Protože jsme si to všichni společně odpracovali, rozhodli jsme se uspořádat toto významnou sportovní akci pro handicapované sportovce v Evropě.

Díky vám všem. Michael Svoboda

Období

Statistiky

  • 803 fotek
  • 0 se líbí

Nastavení

Nahlásit album
Slevy 25 % platí na všechny dárky z fotek. Vytvořte si z vašich fotek snadno fotoknihu, plakát, fotky na zeď a další fotoprodukty. Sleva platí po zadání kódu: Vajicka
S kódem: Vajicka Akce platí do 14. 4. 2024
Zjistit více
Reklama
Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
2013-05-04 Handicap Open
Komentáře Přidat