2013-04-17 Šikmá plocha

Název

2013-04-17 Šikmá plocha

Popis

Místo. Střední škola F.D. Roosevelta pro tělesně postižené, Brno

Středa 17. dubna byla zejména dnem již tradičních závodů na Šikmé ploše. Čtvrtý ročník uspořádali společně projekt BRNO A JIŽNÍ MORAVA BEZ HRANIC, jehož pořadatelem je VUT v Brně a Střední škola F. D. Roosevelta pro tělesně postižené, sídlící na Křižíkově ulici.

Závodilo se celkem ve čtyřech vypsaných kategoriích. Celá trať, kterou tvoří rampy, jenž jsou prošpikovány všemi čtyřmi patry krásné školní budovy měří 333 metrů. Celého dne, se zúčastnili kromě studentů školy také přátelé z KŘ Policie JMK, Jihomoravského kraje a dalších partnerů akce. Slavnostní zahájení obstaral moderátor Michael Svoboda, všechny zúčastněné jezdce a nejen přivítala paní ředitelka školy Mgr. Miroslava Zahradníková. I ona pak sledovala exhibiční závody policistů z KŘ Policie JMK a dalších hostů od startu do druhého patra. I tak to byla pořádná fuška.

Pak už byli na trati závodníci ze čtyř vypsaných kategorií. Výjezd na mechanickém vozíku do 2. patra, štafetový závod s míčem do 4. nadzemního podlaží, v němž soupeřili učitelé Střední školy F.D. Roosevelta, za Centrum Kociánka nastoupil do štafety také pan ředitel Mgr. Tomáš Komárek, své zastoupení, mělo také KŘ Policie JMK a diagnostický ústav Veslařská. Jen pro pořádek opravdu jak se říká "o prsa" vyhrála domácí "Rooseveltka" před Centrem Kociánka.

Bouřlivá kulisa doprovodila rovněž závodníky do čtvrtého patra na vozíku elektrickém. Královskou disciplínou byl ovšem výjezd do téhož patra na mechanickém vozidle. Vítězem v ní se stal Jakub Hřebíček, jenž dorazil do cíle v čase 1 minuta, 29 sekund, což je výkon hodný obdivu.

Potlesk a uznání zaslouží všichni. Slavnostní vyhlášení proběhlo v aule, kde byli dekorováni a oceněni pohárem a medailí ti nejlepší. Čokoládový pamlsek náležel všem ostatním.

Ať žije Šikmá plocha!

Díky vám všem. Michael Svoboda

Období

Statistiky

  • 525 fotek
  • 0 se líbí

Fototechnika

Samsung GT-I9300

Nastavení

Nahlásit album
Reklama
Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
2013-04-17 Šikmá plocha
Komentáře Přidat