2012-12-07 Společně s Fan klubem Komety za dětmi v ozdravovně Křetín

Název

2012-12-07 Společně s Fan klubem Komety za dětmi v ozdravovně Křetín

Popis

Místo: Ozdravovna ZŠ Křetín

Základní škola v Křetíně, ale nebyla jediným místem, které jsme v rámci Křetína v pátek 7. prosince 2012 navštívili. Ve spolupráci s Fan klubem Komety Brno, jsme navštívili také ozdravovnu Křetín.

Po úvodním představování mezi dětmi, kdy děti vzájemně hádaly jména svých nových přátel, se všem ukázalo čtyř roční hadí mládě krajty. Ta se totiž dožívá čtyřiceti až padesáti let. Děti měly možnost, si tohoto hadího fešáka pohladit, pochovat, popřípadě se s ním vyfotografovat.

Po zvířecí eskapádě jsme vlétli na rozkládání a opětovné skládání vozíku. Děti sami poznaly, že to není vůbec těžké. Naopak sami tak mohou účinně a rychle pomoci postiženému člověku kupříkladu na ulici, pokud bude chtít svůj vozík vložit do kufru svého vozu.

Následně na podlaze přistála řada balónků. Nebyly určené k žonglérským kouskům, jak by se mohlo zdát, nýbrž ke hře bocca, která se podobá francouzskému petanque. Děti si to rozdaly o velké množství čokolád a medailí.

Tato návštěva, jenž dovršila unikátní den v Křetíně, nebyla poslední. Uvidíme se již v lednu, kdy je v křetínské ozdravovně ještě více dětí. Takže na začátku roku 2013 naviděnou!

Díky vám všem. Michael Svoboda

Období

Statistiky

  • 197 fotek
  • 0 se líbí

Nastavení

Nahlásit album
Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
2012-12-07 Společně s Fan klubem Komety za dětmi v ozdravovně Křetín
Komentáře Přidat