2012-12-04 Mikulášská nadílka v Globusu Brno

Název

2012-12-04 Mikulášská nadílka v Globusu Brno

Popis

Místo: Globus Brno

Trojice nadpozemských bytostí ve složení Mikuláš, čert a anděl měla "úředně" sraz až ve středu 5. prosince, ovšem v Globusu Brno měli sraz již o den dříve. Projekt BRNO A JIŽNÍ MORAVA BEZ HRANIC, jehož pořadatelem je VUT v Brně, spolupracuje s Globusem Brno již řadu let. Spolupráce funguje na výsost výborně. Globus Brno každý rok daruje dětem z dětských domovů, diagnostických ústavů, dalších center a dětem s různým postižením spoustu darů, za což si zaslouží velké poděkování.

Ovšem vše je třeba si řádně odpracovat. Proto všichni co mají dočinění s projektem BRNO A JIŽNÍ MORAVA BEZ HRANIC, pomáhají zcela dobrovolně a rádi na několika společných akcích ročně. Jednou takovou byla i Mikulášská nadílka. Do Mikulášského kroje se převlékl Michael a spolu se svými kamarády v převleku čerta respektive anděla, rozdával dětem v prostorách Globusu Brno spoustu sladkostí. A to nejen těm co byly celý rok hodné, ale i těm o trochu zlobivějším. Básnička a slib, že příští rok bude zlobení o něco míň, všechny hříchy rychle smazal.

Kromě Mikulášské nadílky probíhá od 1. prosince 2012 ve spolupráci projektu BRNO A JIŽNÍ MORAVA BEZ HRANIC s hypermarketem Globus Brno také akce "Vánoční strom splněných přání 2012." Děti ze čtyř dětských domovů, konkrétně z DD Tišnov, DD Boskovice, DD Vranov, DD Hodonín u Kunštátu spolu s dětmi z brněnské Kociánky, si napsali svá Vánoční přáníčka, která jsou vyvěšena právě na Vánočnímu stromu v Globusu.

Každý kdo by chtěl těmto dětem udělat radost, má možnost najít si své přáníčko, napsaný dárek zakoupit a přinést jej zpět do Globusu. Všechny dárečky pak budou 21. prosince rozvezeny tajně do výše uvedených dětských domovů, kde budou netrpělivě čekat, až je rozbalí jejich šťastní nový majitelé. U stromečku je rovněž pokladnička, do niž můžete přispět jakoukoliv peněžní částkou. Všechny peníze budou do pětníku využity na nákup dárků, které se nezakoupí z Vánočního stromu či budou použity pro potřeby zhruba sedmnácti rodinek z dětských domovů.

Proto prosím neváhejte a zajděte do Globusu utrhnout si ze stromečku svůj dárek! Jejich stále dostatek. Odměnou vám budou rozzářené dětské oči, jimž bude předcházet zuřivě roztrhaný Vánoční papír. Tak neváhejte a pojďte do toho spolu s námi!!!

Díky vám všem. Michael Svoboda

Období

Statistiky

  • 144 fotek
  • 0 se líbí

Nastavení

Nahlásit album
Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
2012-12-04 Mikulášská nadílka v Globusu Brno
Komentáře Přidat