2012-11-25 Děti z DD Jemnice si nejprve poprvé prohlédly Kociánku a pak i kanonádu Komety!

Název

2012-11-25 Děti z DD Jemnice si nejprve poprvé prohlédly Kociánku a pak i kanonádu Komety!

Popis

Místo: Kociánka Brno, KAJOT ARENA Brno

Děti z dětského domova Jemnice, ke kterým samozřejmě neodmyslitelně patří také jejich skvělí vychovatelé, patří již delší dobu mezi nedílnou součást naší velké rodiny s názvem BRNO A JIŽNÍ MORAVA BEZ HRANIC. To vše pořádá VUT v Brně.

Přesto si děti z dětského domova Jemnice připsali v neděli 25. listopadu 2012 jednu velkou premiéru. Poprvé navštívili areál Kociánky Brno. Měli tak možnost poznat krásné prostředí a seznámit se s novými kamarády s různým postižením. Do role uvaděče zaměstnal sám sebe Michael. Celou výpravu až z jižních Čech nejprve posvém přivítal a pak se společně s ostatními vydal na průzkum rozlehlého areálu. Pozornosti neuniklo nic. Ať už šlo o rybníček v zákoutí, historicky staré a vzácné stromy, jenž byly několikrát vřele objímány nebo zvířecí ráj se zvířátky všeho druhu.

Zde jsme se zastavili a při nezávazném povídání si o všem možném, co si jen lze představit, jsme pomohli vypustit koně do výběhu. Na špacír se dostal také Toník, sedmiměsíční to čuník. Zazvonili jsme na originálně vyvedenou zvonici a pádili jsme do ledového paláce, brněnské KAJOT ARENY.

Součástí dnešního výletu dětského domova Jemnice do srdce Moravy byla totiž i návštěva hokejového utkání, v němž Kometa hostila Bílé Tygry z Liberce. Děti z Jemnice si tuto lahůdku, kterou jim věnoval přímo hokejový klub Kometa Brno, sami vyplavaly na SETKÁNÍ BEZ HRANIC 2012 - plavecké show, jako zážitkovou cenu. A zážitek to byl vskutku prvotřídní. Kometa zvítězila vysoko 7 : 3 a nadělala z Bílých Tygrů jen neškodná koťata.

Poslední listopadová neděla tak skončila skvěle a podtrhla tak vydařené odpoledne ve společnosti dětského domova Jemnice.

Díky vám všem. Michael Svoboda

Období

Statistiky

  • 71 fotek
  • 0 se líbí

Nastavení

Nahlásit album
Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
2012-11-25 Děti z DD Jemnice si nejprve poprvé prohlédly Kociánku a pak i kanonádu Komety!
Komentáře Přidat