2012-10-15 Automotodrom Brno věnoval dětem z DD Strážnice a DD Jemnice skvělou zážitkovou cenu

Název

2012-10-15 Automotodrom Brno věnoval dětem z DD Strážnice a DD Jemnice skvělou zážitkovou cenu

Popis

Při akci projektu BRNO A JIŽNÍ MORAVA BEZ HRANIC, jehož pořadatelem je VUT v Brně a DD Dagmar - 22.9.2011 - Setkání bez hranic v Aquparku Kohoutovice si vyplavaly a následně vylosovaly děti z DD Strážnice a z DD Jemnice zážitkovou cenu, kterou do této akce tradičně věnoval Automotodrom Brno. Byla to návštěva Automotodromu v Brně při akci Invicta Epilog 14.-15.10.2011.
Automotodrom Brno je tak společně s HC Kometa Brno, VUT v Brně, ZOO Brno, KŘ Policie JMK, HSZ JMK, MP Brno, Míčánek motorsport a Institutem dopravní výchovy AČR Vyškov pravidelným dárcem těchto cen.
Dopoledne 15.10. jsme měli sraz v 10,00 a hned po úvodním přivítání jsme šli do tiskového střediska, kde nám paní Svobodová, která nás provázela celým dnem, představila historii Masarykova okruhu, ale také historii závodů v Brně, a to jak motocyklových, tak automobilových.
Fantasticky připravený a našlapaný program pokračoval ve středisku, kde probíhá měření a vyhodnocení všech závodů a také ve velící věži, kde se nám věnovali lidé, kteří řídí a dohlíží na celý závod.
Měli jsme také možnost navštívit Top novou VIP halu pro novináře, stejně jako VIP salonek, kterých je na Automotodromu celkem 13. Po celou dobu jsme po oku mohli na spoustě obrazovek sledovat přípravy na samotný závod.
Přesně ve 12,00 hodin jsme přišli do boxu týmu Ferrari, byl to také obrovský zážitek, hodně jsme si povídali a mohli si spoustu věcí vyzkoušet.
Po obědě jsme absolvovali podzimní nádhernou procházku samotným paddockem, spousta skvělých aut i kamiónů, a tak jsme si vždy říkali, v čem odjedeme a dělali jsme legraci, že nám od těch aut nefungují klíčky. Před startem jsme byli přímo nad boxy závodních aut a po startu jsme opět jako VIP měli tu možnost přímo při závodě objíždět trať po obslužné cestě, která vede těsně kolem trati. Dokonce jsme na cca 10 minut vystoupili a užívali si závod opravdu zblízka.
Celou dobu jsme měli možnost pořádně si popovídat, co je nového, taky naši kamarádi z DD moc moc pozdravují své postižené kamarády, prostě byl to nádherný den.
Chceme tedy všichni společně velmi poděkovat našim přátelům z Automotodromu Brno za upřímnou a důležitou spolupráci, která trvá již spoustu let. Děkujeme paní ředitelce Ivaně Ulmanové za pozvání a přejeme všem dobrým lidem z Automotodromu Brno hodně štěstí a pohody při akcích v roce 2012. Tak díky vám všem. Michael Svoboda

Období

Statistiky

  • 106 fotek
  • 0 se líbí

Fototechnika

Olympus u7040,S7040

Nastavení

Nahlásit album
V májové AKCI nyní máte fotoknihy s 25% a větší vyvolané fotky, vč. všech plakátů s 27% slevou. Neváhejte slevy využít. A nově nemusíte zadávat žádný kód. Slevu na produkty v akci získáte automaticky. Akce platí do 5. 5. 2024
Získat slevu
Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
2012-10-15 Automotodrom Brno věnoval dětem z DD Strážnice a DD Jemnice skvělou zážitkovou cenu
Komentáře Přidat