2012-09-23 Další společný den postižených dětí a dětí z DD v režii BRNO A JIŽNÍ MORAVA BEZ HRANIC

Název

2012-09-23 Další společný den postižených dětí a dětí z DD v režii BRNO A JIŽNÍ MORAVA BEZ HRANIC

Popis

Místo: Kociánka Brno

Na konci prázdnin, jsme byli s našimi postiženými kamarády v dětském domově Hodonín u Kunštátu a strávili jsme tam celý den. Vozíčkář Jirka tam tehdy poprvé sám ušel 10 metrů bez držení. Tři hodiny učily děti z dětského domova své malé postižené přátele salta, přemety na tyčích a spoustu dalších obyčejných věcí. Bylo to něco úžasného.

A tak netrvalo dlouho a přijeli na oplátku děti z dětského domova Hodonín u Kunštátu do Brna na Kociánku, za svými kamarády. Setkání jenž se uskutečnilo v neděli 23. září, bylo vzácné a dojemné i z jiného důvodu, který psát nebudu. A tak Michal spolu se svými malými postiženými kamarády netrpělivě čekali na příjezd této výpravy.

Potom co jsme se po příjezdu objali a v zápětí na sebe naskákali, jsme se vydali posvátnou cestou po Kociánce rovnou na hipoterapii. Cestou jsme si vzájemně předali obrovskou hrst novinek a informací. Pak už jsme se ocitli na hodinu a půl ve světě zvířat. Naplno se nám věnovala paní Marta. Bylo to skvělé, protože naši nejmenší postižení kamarádi sem chodí pomáhat. Stali se proto našimi průvodci. Všechno nám skvěle ukázali. Zkrátka zafungoval dětský svět, který je nejkrásnější a nejdůležitější. Následovalo prozkoumání houpaček a průlezek. Michael dělal spoustu salt, přemetů a kolotočů s dětmi.

Po přestávce a malé baště přišel na řadu ještě velký turnaj v bocci. Z výhry se tentokráte radovali "hosté" z dětského domova Hodonín u Kunštátu. To byla ale jen část z našeho společného dne. Potom jsme se totiž všichni vydali na pozvání hokejového klubu Kometa Brno, ještě společně s dětským domovem Vídeňská Brno, směr KAJOT ARENA vstříc sledování famózního hokejového utkání HC Kometa Brno - HC Slavia Praha Vyhráli jsme 3 : 1. Totálně jsme se vyřvali a vybili.

Rodina je silná a funguje. Stojíme jeden za druhým a věříme si!

Díky vám všem Michael Svoboda

Období

Statistiky

  • 317 fotek
  • 0 se líbí

Nastavení

Nahlásit album
Slevy 25 % platí na všechny dárky z fotek. Vytvořte si z vašich fotek snadno fotoknihu, plakát, fotky na zeď a další fotoprodukty. Sleva platí po zadání kódu: Vajicka
S kódem: Vajicka Akce platí do 14. 4. 2024
Zjistit více
Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
2012-09-23 Další společný den postižených dětí a dětí z DD v režii BRNO A JIŽNÍ MORAVA BEZ HRANIC
Komentáře Přidat