2012-09-20 Veletrh dopravní prevence opět na Riviéře v Brně

Název

2012-09-20 Veletrh dopravní prevence opět na Riviéře v Brně

Popis

Místo: Riviéra, Brno

Policisté z krajského ředitelství Policie Jihomoravského kraje, pravidelně pořádají vždy v září veletrh dopravní prevence určený pro studenty středních škol města Brna a také Jihomoravského kraje či naše postižené kamarády z Kociánky Brno.

Tento rok se zúčastnili stovky mladých lidí. K vidění byla nejen řada policejní techniky KŘ Policie JMK a jednotlivých složek, ale třeba i ukázky práce hasičů nebo záchranářů. Mezi diváky nechyběli ani naši postižení kamarádi z Kociánky Brno. Letos na Riviéru dorazil rovnou celý autobus a bylo se na co dívat. Kromě techniky a práce policie přímo na ulici, bylo možno kupříkladu zhlédnout závodní vozy. Nechyběl ani dálniční Passat, jenž vzbuzoval velký zájem mezi osazenstvem.

V prvé řadě ale zbyl dostatek času na to, aby si policisté popovídali o své práci s mladými lidmi a upozornili je na nebezpečí, které na ně číhá nejen v silničním provozu.

Jednou z částí programu byla ukázka automobilu uzpůsobeného pro postižené lidi s ručním řízením. Prostě a jednoduše, byla to skvělá příležitost, vidět na dvaceti stanovištích, propojení policistů, hasičů, záchranářů a řady lidí, jenž mají různý handicap.

Díky vám všem. Michael Svoboda.

Období

Statistiky

  • 452 fotek
  • 0 se líbí

Fototechnika

Canon EOS 350D DIGITAL

Nastavení

Nahlásit album
Slevy 25 % platí na všechny dárky z fotek. Vytvořte si z vašich fotek snadno fotoknihu, plakát, fotky na zeď a další fotoprodukty. Sleva platí po zadání kódu: Vajicka
S kódem: Vajicka Akce platí do 14. 4. 2024
Zjistit více
Reklama
Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
2012-09-20 Veletrh dopravní prevence opět na Riviéře v Brně
Komentáře Přidat