2012-09-11 Žáci 2. stupně ZŠ praktické Lidická Brno ve světě dětí a dospělých s různým postižením

Název

2012-09-11 Žáci 2. stupně ZŠ praktické Lidická Brno ve světě dětí a dospělých s různým postižením

Popis

Místo: Kociánka Brno

Druhá skupina žáků Základní školy Praktické z Lidické ulice v Brně, tentokráte z 2. stupně přišla v úterý 11. září 2012 na Kociánku Brno.

Také s těmito žáky se velmi dobře známe. Několikrát jsme byli na návštěvě v jejich základní škole. Naposledy dostali za pomáhání našim postiženým kamarádům trénink s fotbalisty Zbrojovky Brno. Dnes jsme se důkladně seznámili s tím, jak zvířata, konkrétně koně, psy, kozy, prasata a další mohou pomoci při každodenní terapii našim postiženým kamarádům. Žáci Základní školy praktické Lidická Brno si tak vše prakticky vyzkoušeli.

Po celé dopoledne jako již tradičně, byl s těmito žáky Michael. Chtěl bych moc poděkovat také vychovatelům z Kociánky, kteří se během dne věnují. U výběhu s koňmi jsme měli pořádně čas si sednout a popovídat si o věcech, jenž tyto děti zažívají každý den na ulici.

V terapeutických dílnách se žáci ZŠ praktické z Lidické, seznámili s kamarády, kteří mají různá postižení. Potom jsme na závěr sehráli tradiční turnaj v bocci. Atmosféra byla neuvěřitelná až bouřlivá. Nakonec zvítězila Lidická, takže vede na zápasy na Kociánce 2 : 0.

Jsme znovu domluvení, že se i na tuto praktickou školu budeme nadále vracet a to nejen do výuky, s dalším programem ze světa postižených lidí a také s tím jak tito děti mohou pomoci na ulici.

Díky vám všem. Michael Svoboda.

Období

Statistiky

  • 241 fotek
  • 0 se líbí

Nastavení

Nahlásit album
Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
2012-09-11 Žáci 2. stupně ZŠ praktické Lidická Brno ve světě dětí a dospělých s různým postižením
Komentáře Přidat