2012-06-20 Společné setkání žáků diagnostického ústavu Veslařská Brno a dětí z terapeutických dílen

Název

2012-06-20 Společné setkání žáků diagnostického ústavu Veslařská Brno a dětí z terapeutických dílen

Popis

Místo: Brněnská přehrada

Tradiční akcí, kterou pořádá VUT v Brně společně s diagnostickým ústavem Veslařská Brno, je setkání právě žáků diagnostického ústavu Veslařská Brno a její nové skupiny a žáků z terapeutických dílen z Kociánky Brno na Dračích lodích.

A tak již ráno přijela skupinka našich postižených kamarádů, do areálu loděnice, kde již na nás čekali naši nový přátel=é z diagnostického ústavu Veslařská Brno, aby nám pomohli s vozíky.

Sedli jsme a dali jsme řeč. Rozdělili jsme si úkoly a potom společně vyrazili na vodu. Naložili jsme vozíčkáře na loď a zvolili bubeníka. Tím byl zvolen Michael. Byla to nejlepší jízda, kterou jsme kdy společně absolvovali. Po cestě trvající více než hodinu a půl, jsme si dobře popovídali. Naši postižení kamarádi se drželi svých nových kamarádů z Veslařské.

Po cestě jsme potkali spoustu lidí, které jsme zdravili. Byl to zážitek pro nás i pro ně. Po návratu na pevninu si s námi policistka Petra pracující na prevenci a policista Honza z dopravky v rámci loučení se školním rokem sedli. A musím říct, že jsme dali hodně přímou a často tvrdou řeč na téma setkání s Policií České republiky a trestná činnost. To je moc dobře, protože jsme díky tomu schopni najít spoustu společných věcí. Potom nám kamarádi z Veslařské pomohli naložit vozíčkáře zpět do auta. Jsme domluvení na další spolupráci.

Díky vám všem. Michael Svoboda

Období

Statistiky

  • 91 fotek
  • 0 se líbí

Fototechnika

Nikon COOLPIX S8100

Nastavení

Nahlásit album
Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
2012-06-20 Společné setkání žáků diagnostického ústavu Veslařská Brno a dětí z terapeutických dílen
Komentáře Přidat