2012-05-19 Handicap Open

Název

2012-05-19 Handicap Open

Popis

Místo: Sportovní areál VUT v Brně Pod Palackého vrchem
Z pověření svazu Spastic Handicap pořádal SK Kociánka Brno společně s VUT v Brně

Velmi těžká a náročná akce pro handicapované sportovce z celého světa se uskutečnila 19. května 2012 s názvem Handicap Open. Tato akce získala záštitu IPC (Mezinárodní paralympijský výbor) a zařadila se tak mezi nejvýznamnější atletické akce pro handicapované atlety v Evropě. Zúčastnil se jí paralympijští reprezentanti z Ruska, Mongolska, Spojeních Arabských Emirátů, Turecka, Chorvatska, Polska, Maďarska, Rakouska, Slovenska a České republiky. Celkem téměř 200 handicapovaných atletů se v městě Brně, metropoli Jihomoravského kraje, snažilo splnit limity na paralympiádu do Londýna 2012. Toto byla jedna z posledních možností, vzhledem k tomu, že termín pro uzavírání kvót pro sportovce, byl 20. Května 2012.

Celá akce odstartovala již ve čtvrtek příletem Mongolské reprezentace. Pokračovala v pátek obrovskou spoustou organizačních, ale i lidských věcí. V sobotu ráno jsme již všichni společně stáli na stadionu ve špičkovém sportovním areálu VUT v Brně Pod Palackého vrchem v Brně s nejvyšší certifikací IAF a s povrchem MONDO.

Celou tuto významnou mezinárodní akci v celém Jihomoravském kraji a městě Brně zahájil primátor města Roman Onderka. Chceme tímto poděkovat všem generálním partnerům. Městu Brnu, Jihomoravskému kraji, RWE, 3S.cz a také všem dalším partnerům. Pro nás je nejdůležitější každodenní, celoroční práce s týranými a zneužívanými dětmi, dětmi a mladými lidmi s vážnou trestnou činností, dětmi a dospělými s různým postižením, s žáky mateřských, základních, středních a vysokých škol. Společně máme také velký týn dospělců, všichni si společně věříme a dokážeme se postavit za děti, které to potřebují. Pro nás je nejdůležitější každodenní práce pro tyto děti. Protože jsme si to všichni společně odpracovali, rozhodli jsme se uspořádat toto významnou sportovní akci pro handicapované sportovce v Evropě.

Moc se nám to povedlo, proto jsme se rozhodli, že příští rok opět spojíme síly a budeme pokračovat dál.

Díky vám všem. Michael Svoboda.

Období

Statistiky

  • 424 fotek
  • 0 se líbí

Nastavení

Nahlásit album
V májové AKCI nyní máte fotoknihy s 25% a větší vyvolané fotky, vč. všech plakátů s 27% slevou. Neváhejte slevy využít. A nově nemusíte zadávat žádný kód. Slevu na produkty v akci získáte automaticky. Akce platí do 5. 5. 2024
Získat slevu
Reklama
Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
2012-05-19 Handicap Open
Komentáře Přidat