2012-05-10 Brno a Jižní Morava bez hranic

Název

2012-05-10 Brno a Jižní Morava bez hranic

Popis

Místo: Sportovní areál Pod Palackého vrchem

Moc moc děkujeme všem, kteří šli s námi do tohoto skvělého setkání. V roce 2011, po více jak 11 letech fungování projektu BRNO A JIŽNÍ MORAVA BEZ HRANIC, vznikl za podpory VUT v Brně, statutárního města Brna, Jihomoravského kraje a dalších partnerů projektu tento sportovní, zábavný a integrační den, se stejným názvem, který nese samotný projekt - BRNO A JIŽNÍ MORAVA BEZ HRANIC.

10.5.2012 vše začalo v areálu VUT v Brně Pod Palackého vrchem slavnostním zahájením spojeným s natočením 2 videoklipů kapely:

Sestava kapely: naši postižení kamarádi - bubeníci a naši nejmenší postižené děti z Kociánky Brno, Martin Polášek - s parukou a brýlemi, Pavel Pazourek - elektrická kytara (trenér juniorky HC Kometa Brno), tanečníci z Dětského domova Tišnov, policistky z KŘ Policie JMK Petra a Andrea, Michael Svoboda - elektrická kytara a zpěv.

Ozdobou slavnostního zahájení bylo také taneční vystoupení našich kamarádů z SŠ FD Roosevelta, rodiny z DD Tišnov a našich skvělých bubeníků.

A potom už 12 společných týmů dětí a dospělých z různým postižením, děti z DD Tišnov a zdravý žáci ZŠ a SŠ, kteří se společně setkávají v průběhu roku, vytvořili při této akci kombinované soutěžní týmy a starali se o své postižené kamarády, celý den společně soutěžili na řadě stanovišť, které byli na různých místech ve sportovním areálu VUT v Brně Pod Palackého vrchem.

Sportovní, charitativní a integrační akce BRNO JIŽNÍ MORAVA BEZ HRANIC, je tedy společné setkání se soutěžemi, kterého se zúčastnilo téměř 400 dětí a dospělých – vychovatelů, učitelů a také dospělých z řad statutárního města Brna, JMK, Policie ČR, partnerů, sportovních klubů atd... Tato akce vyplývá z každodenní práce 13. ročníku projektu BRNO A JIŽNÍ MORAVA BEZ HRANIC a je tedy každoročně festivalem a seriálem téměř 150 na sebe navazujících akcí přímo napojených na denní činnost projektu.

Pořadatel: VUT v Brně ve spolupráci s Ústavem Kociánka Brno, SŠ F. D. Roosevelta pro tělesně postižené, Brno, SK Kociánkou Brno, agenturou Entity, Dětským domovem Tišnov, Biskupským gymnáziem Brno, ZŠ Arménskou Brno, ZŠ Jihomoravské náměstí Brno, SŠ pro tělesně postižené Gemini, ZŠ Novolíšeňská Brno, ZŠ Modřice, ZŠ Jasanová Brno, AK Olymp Brno a dalšími.

Tak díky vám všem. Michael Svoboda

Období

Statistiky

  • 589 fotek
  • 2 videa
  • 0 se líbí

Nastavení

Nahlásit album
Reklama
Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
2012-05-10 Brno a Jižní Morava bez hranic
Komentáře Přidat