2012-03-27 Na šikmé ploše 2012

Název

2012-03-27 Na šikmé ploše 2012

Popis

Místo: SŠ F. D. Roosevelta Brno

Při preventivním dni spojili tradičně své síly SŠ FD Roosevelta Brno pro tělesně postižené + KŘ Policie JMK + projekt BRNO A JIŽNÍ MORAVA BEZ HRANIC, jehož pořadatelem je VUT v Brně. Nejprve Michael, potom Petr a potom už policistka Petra a skvělá preventivní přednáška na téma - nebezpečí sociálních sítí atd.

V 10:40 pak slavnostní zahájení neuvěřitelné show a zároveň velmi namáhavého závodu - jízdě na vozících na Šikmé ploše do 1. patra a potom také do 4. patra. Tradičně jedou nejen naši postižení kamarádi, kteří nás zdravé dospěláky pravidelně poráží, ale také policisté, sportovci a další. To vše je zpestřeno během štafet s nafukovacím balonem až do 4. patra. Samotný závod na Šikmé ploše jedou nejprve postižení kamarádi na mechanických vozících do 1. patra, potom na mechanických vozících do 4. patra a potom na elektrických vozících do 4. patra.

Přátelé kamarádi, na závěr luxusní slavnostní vyhlášení a spousta medailí, cen a diplomů a hlavně jsme spolu zase dokázali překonat hranice nejen poschodí na této škole, ale hlavně mezi sebou.

Díky vám všem. Michael Svoboda

Období

Statistiky

  • 649 fotek
  • 0 se líbí

Nastavení

Nahlásit album
Reklama
Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
2012-03-27 Na šikmé ploše 2012
Komentáře Přidat