2012-03-02 Pravidelné akce s KŘ Policie JMK

Název

2012-03-02 Pravidelné akce s KŘ Policie JMK

Popis

Místo: KŘ Policie JMK, Kounicova, Brno

Za více než 12 let naší společné práce s přáteli - policisty z jižní Moravy, ale i z jiných míst, jsme poznali stovky - možná už tisíce slušných, čestných a pracovitých mužů a žen, se kterými jsme společně dokázali pomoct spoustě dětí i dospěláků.

Další setkání se uskutečnilo přímo v srdci - na operačním středisku KŘ Policie JMK na Kounicově ulici v Brně. Tentokrát tady byla jedna z našich úderných jednotek - děti a dospělý z různým postižením a jejich vychovatelé z terapeutických dílen z Kociánky Brno, kteří po boku Michaela, Martina, Simči a dalších skvělých lidí v rámci projektu BRNO A JIŽNÍ MORAVA BEZ HRANIC, stojí a dokáží se postavit za děti a mladé lidi, které to opravdu potřebují a společně s policisty jim pomoct.

Celým setkáním nás provázela policistka Petra, která patří již dlouho do opravdového srdce a jádra naší práce. Śli jsme na místo, kde policisté přijímají všechna hlášení z JMK a pomáhají lidem, kteří to potřebují. S řadou policistů se také tady již známe, bylo to moc důležité setkání, při kterém jsme si dlouho povídali o práci policistů, ale také o běžných věcech, které společně prožíváme. Na závěr jsme tomuto týmu KŘ Policie JMK dali stejné medaile a čokolády, které dostávají děti a mladí lidé, kteří společně s námi pracují a pomáhají druhým.

Při přemístění do další části budovy, jsme na chodbě potkali naše kamarády s dopravky a také bojaře, no prostě mazec. Je vidět, že jižní Morava je malá. Závěr setkání - to byla ukázka vybavení Policie a spousta praktických věcí, se kterými se setkáváme. Moc děkujeme a věříme vám a potřebujeme vás.

Díky vám všem. Michael Svoboda

Období

Statistiky

  • 29 fotek
  • 0 se líbí

Fototechnika

Nikon COOLPIX S8100

Nastavení

Nahlásit album
Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
2012-03-02 Pravidelné akce s KŘ Policie JMK
Komentáře Přidat