2012-01-11 Rodina je také v DD Boskovice

Název

2012-01-11 Rodina je také v DD Boskovice

Popis

Místo: DD Boskovice
Také tady - v DD Boskovice je opravdu naše rodina skvělých dětí a jejich vychovatelů, a tak Michael a později i Martin přijeli ve středu 11.1.2012 do Boskovic. Jdeme společnou cestou už hodně dlouhou dobu, také tyto děti umí a moc rády pomáhají a starají se třeba o naše postižené kamarády, už dávno se naučili při našich setkáních projektu BRNO A JIŽNÍ MORAVA BEZ HRANIC, jak pomoci postiženému člověku na vozíku, jak složit a rozložit vozík, dovedou rozlišit postižení, rozumí různým projevům v chování našich postižených kamarádů, umí jim pomoci při jídle, připravit pro ně sportovní nebo zábavný program, ale hlavně je mají rádi, věří jim, navštěvují se a vzájemně si fandí - no prostě mají k sobě blízko.
Posledně jsme nemohli skoro odjet - byli jsme v Boskovicích s armádou menších postižených dětí z Kociánky Brno.
A protože je v Boskovicích nově spoustu dětí, pořádně jsme se s nimi seznámili a popovídali si taky se všemi, které známe již dlouho. Potom jsme se věnovali pomáhaní třeba našim postiženým kamarádům, jak pomoci postiženému člověku na vozíku, jak složit a rozložit vozík, také nové děti již dovedou rozlišit postižení, rozumí různým projevům v chování našich postižených kamarádů atd. Vše jsme prokládali cvičeními, kliky, dřepy, posilování s vozíkem, společné zvedání ve čtverci atd. Byla obrovská legrace a pořádne jsme vždy křičeli a fandili a tleskali každému.
Potom jsme zase všichni sedli ke stolu na dobroty a u toho jsme hráli hry o zlatky - kdo nejrychleji umí sčítat, kdo má největší postřeh atd.
Skvělý fanoušci Komety Brno donesli na zápas 22.12.2011 tunu věcí pro děti z DD a postižené děti. Také tento DD patří do velké rodiny Komety Brno, která před Vánocemi vyhlásila přímou sbírku fanoušků - tentokrát pastelky, vodovky, fixy, tempery, barevné papíry atd.. Je pro nás velká radost a čest a projev důvěry, že smíme tyto věci přivést dětem do dětských domovů a spojit toto s našimi setkáními. Obrovská radost a velké poděkování od dětí z Boskovic - taky jsme natočili videoklip, jako poděkování Komeťákům. Milý Komeťáci - díky vám.
Na závěr velký turnaj v boccii o spoustu medailí, čokolád a sladkostí a potom loučení. Také v Boskovicích pro nás vždy ještě než stačíme zaparkovat přijdou děti a pomáhají nam, a také loučení je až u auta. Máme vás rádi a přijedeme. Díky vám všem. Michael Svoboda

Období

Statistiky

  • 156 fotek
  • 0 se líbí

Fototechnika

Nikon COOLPIX S8100

Nastavení

Nahlásit album
Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
2012-01-11 Rodina je také v DD Boskovice
Komentáře Přidat