2011-12-15 KD Rubín - slavnostní vyhlášení žáků ZŠ Brna - Žabovřesk

Název

2011-12-15 KD Rubín - slavnostní vyhlášení žáků ZŠ Brna - Žabovřesk

Popis

Městská část Brno-Žabovřesky pravidelně pořádá a organizuje řadu sportovních, kulturních a dalších aktivit pro žáky ZŠ náměstí Svornosti Brno, Sirotkova Brno a Jana Babáka Brno. Tato tradice začala již před 13 lety a každý rok v prosinci se koná Setkání nejúspěšnějších dětí - reprezentantů ze ZŠ Brna-Žabovřesk s představiteli žabovřeské radnice.
Michael Svoboda, organizátor této akce, přivítal společně s Mgr. Markem Šlapalem, starostou MČŽ, Bc. Igorem Fučíkem, 1. místostarostou MČŽ a Ing. Danielou Janíčkovou, místostarostkou MČŽ v zaplněném sále KD Rubín žáky 1. a 2. stupně těchto ZŠ. Ve velmi pestrém programu se střídala vystoupení s bloky vyhlašování nejúspěšnějších žáků.
Bylo vyhlášeno 24 žáků 1. stupňů ZŠ a 24 žáků 2. stupňů ZŠ a na závěr také nejúspěšnější kolektivy. Žáci dostávali medaile, ceny a pamětní listy nejen za sportovní reprezentaci, ale také třeba za dobré známky a pomoc svým kamarádům. Zástupci všech tří škol tak svým žákům přímo na podiu mohli poděkovat za jejich celoroční snažení.
Dlouhodobě v Žabovřeskách také dobře funguje spolupráce se Salesiány, a proto ředitel Pavel Tichý nejen představil velmi pěknou prezentaci, ale společně s námi poděkoval dobrovolníkům, kteří se v průběhu roku věnují dětem.
Při vystoupeních se střídali mažoretky s vystoupením sboru atd. Příští rok žáky škol čeká řada společných akcí v bruslení, atletice, fotbale, vybíjené, plavání a dalších sportech. A tak přejeme všem žákům i vyučujícím spoustu radosti ze společné práce a dobré výsledky.

Období

Statistiky

  • 181 fotek
  • 0 se líbí

Nastavení

Nahlásit album
V májové AKCI nyní máte fotoknihy s 25% a větší vyvolané fotky, vč. všech plakátů s 27% slevou. Neváhejte slevy využít. A nově nemusíte zadávat žádný kód. Slevu na produkty v akci získáte automaticky. Akce platí do 5. 5. 2024
Získat slevu
Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
2011-12-15 KD Rubín - slavnostní vyhlášení žáků ZŠ Brna - Žabovřesk
Komentáře Přidat