2011-06-27 Vítámvás Cup 1. den

Název

2011-06-27 Vítámvás Cup 1. den

Popis

Místo: SŠ FD Roosevelta pro tělesně postižené

6. ročník ojedinělého nejen sportovního setkání ve Stiga hokeji pořádala SŠ FD Roosevelta pro tělesně postižené společně s VUT v Brně a dalšími. Vítámváscup tak dospěl do finále jako turnaj a vzpomínka na našeho postiženého kamaráda, který předčasně odešel.
A tak, jak jsme šli celý rok, kdy jsme tento turnaj hráli na 6 školách a spojili jsme tato setkání také se sportovními kluby města Brna, jehož reprezentanti se aktivně všech těchto setkání účastnili i jako hráči Stigy hokeje, tak jstejně proběhl i 1. den finále tohoto setkání.
Při slavnostním zahájení v aule SŠ FD Roosevelta, kde se mluvené slovo prolínalo s perfektně připravenými videoklipy, jsme fandili nejen tanečníkům na vozících ze skupiny FREE, ale konečně jsem se domluvil (Michael Svoboda) s bubeníky s Kociánky a dali jsme rockové vystoupení s elektrickou kytarou, jako poděkování všem za celoroční práci.
Potom již následovalo představení hráčů turnaje a osobností sportovních klubů města Brna, tak jak společně zažili v průběhu celého školního roku společná setkání v rámci tohoto turnaje: ZŠ Košinova Brno- BK Darci Brno - Arnošt Nesňal přivedl například Martina Schneidera , ZŠ Slovanské náměstí Brno - Rugby club Dragon Brno, ZŠ Horácké náměstí Brno- Basketbal Brno, ZŠ Antonínská Brno - FC Zbrojovka Brno, ZŠ Gajdošova Brno - BK Frisco Sika Brno - byla dnes s námi legenda československého basketbalu Vlastimil Havlík, ZŠ Novolíšenská Brno - Bulldogs Brno.
Program začal exibičními zápasy sportovních osobností a pak již samotný turnaj započal svůj první den zápasy v základních kolech.
Večer jsme se sešli u táboráku a zítra celé setkání vyvrcholí semifinálovými a finálovými zápasy a přijdou za námi další osobnosti sportu města Brna, jako například Vladimír Nadrchal - hokejová legenda a další. Další foto přidáme 28.6.2011. Tak díky vám všem. Michael Svoboda

Období

Statistiky

  • 131 fotek
  • 1 se líbí

Fototechnika

Olympus u7040,S7040

Nastavení

Nahlásit album
Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
2011-06-27 Vítámvás Cup 1. den
Komentáře Přidat