2011-02-23 Ledová show

Název

2011-02-23 Ledová show

Popis

Místo: Umělé kluziště v Brně-Žabovřeskách

Děti ze žabovřeských škol bruslily o ceny

Na umělém kluzišti v Brně – Žabovřeskách proběhl ve středu 23.2.2011 5. ročník tradiční sportovní a hravé Ledové show. Letos se jí zúčastnilo 70 dětí ze 4. a 5. tříd ZŠ náměstí Svornosti, ZŠ Sirotkova, ZŠ Jana Babáka a Waldorfské ZŠ, která se poprvé zapojila do našeho žabovřeského sportování.
Pro děti byly připraveny souboje dvojic v disciplínách slalom na čas a v rychlostním závodě. V obou těchto disciplínách pak byly vyhodnoceny nejšikovnější holky a kluci ze všech zúčastněných škol. Na závěr pak ve velmi bouřlivé kulise bojovali všichni chlapci a potom všechny dívky z každé školy ve štafetách škol s nejtěsnějšími výsledky v historii. Děti opět ukázaly velký zájem a radost z bruslení, spoustu bruslařských dovedností, ale i krásných pádů, které se vždy obešly bez zranění. Poděkování a projev úcty zaslouží Terezka Přinesdomů za čin fair play. Při jízdě ve dvojici její soupeřka spadla, Terezka přesto, že bojovala o nejlepší čas, přijela ke své soupeřce, aby jí pomohla.
Akce se také tradičně zúčastnili také handicapovaní sportovci Martin a Simča z SK Kociánka Brno, kteří si společně s Michaelem Svobodou, jedním z organizátorů akce, s dětmi povídali přímo na ledě o tom, jak pomoct postiženému člověku na vozíku, jaká jsou postižení a jak se projevují. Děti o toto projevili velký zájem a poslouchali všechny praktické věci, se kterými se v životě mohou setkat a pomoct druhému člověku.
Mgr. Marek Šlapal, starosta MČŽ a Ing. Daniela Janíčková, místostarostka MČŽ se zúčastnili slavnostního vyhlášení výsledků a dětem v soutěžích jednotlivců, ale také štafet, předlali velkou spoustu medailí, cen a pohárů.
Touto akcí jsme v Brně-Žabovřeskách zahájili další ročník pořádání pravidelných akcí pro děti z našich žabovřeských škol.

Období

Statistiky

  • 122 fotek
  • 0 se líbí

Fototechnika

Olympus u7040,S7040

Nastavení

Nahlásit album
Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
2011-02-23 Ledová show
Komentáře Přidat