2010-11-26 Sportovní a zábavný den pro děti z DD Dagmar

Název

2010-11-26 Sportovní a zábavný den pro děti z DD Dagmar

Popis

Místo: ZŠ náměstí Svornosti Brno

Městská část Brno-Žabovřesky připravila a věnovala dětem z Dětského domova Dagmar v Žabovřeskách sportovní a zábavné dopoledne, které proběhlo 26.11.2010 na ZŠ náměstí Svornosti. Děti nejprve absolvovaly Hry bez hranic v bazénu, kde kromě štafet v plavání a na lehátkách, soutěžily také v přenášení míčů ve vodě a lovení předmětů v bazénu. Toto setkání pokračovalo v tělocvičně fotbalovými a basketbalovými dovednostními disciplínami slalom s balonem a střelba na přesnost. Děti také odehrály zápasy ve fotbale a basketbale. Součástí celého dne bylo luštění zábavné křížovky s tajenkou "Ať žijou Žabiny" a závěrečná překážková dráha.
Celou akci podpořili také svojí účastí Mgr. Marek Šlapal, starosta MČŽ, Bc. Igor Fučík, 1. místostarosta MČŽ, Ing. Daniela Janíčková, 2. místostarostka MČŽ a Mgr. Jarmila Kučerová, tajemnice MČŽ, nejen při slavnostním vyhlášení, ale také aktivním zapojením se do soutěží na překážkové dráze, kdy společně s dětmi vytvořily soutěžní družstvo.
Při slavnostním vyhlášení poděkovala ředitelka DD Dagmar Mgr. Rodanová, ředitel ZŠ nám. Svornosti Mgr. Sláma a organizátor akce Michael Svoboda představitelům MČŽ za možnost uspořádat toto setkání. Všichni společně potom dětem z DD Dagmar předali nejen hodnotné ceny, ale také plavenky do bazénu na Kraví hoře, kam děti pravidelně chodí plavat. Děti si celé dopoledne pořádně užily.

Období

Statistiky

  • 88 fotek
  • 0 se líbí

Fototechnika

Olympus u7040,S7040

Nastavení

Nahlásit album
Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
2010-11-26 Sportovní a zábavný den pro děti z DD Dagmar
Komentáře Přidat