2010-11-23 Setkání s žáky ZŠ Jihomoravské náměstí Brno

Název

2010-11-23 Setkání s žáky ZŠ Jihomoravské náměstí Brno

Popis

Místo: ZŠ Jihomoravské náměstí Brno

Hned jak jsme vešli do ZŠ Jihomoravské náměstí, seběhlo se spousta žáků a bylo to super, protože jsme s těmito dětmi prošli už docela dlouhou cestu. Tato škola začala svoji cestu s námi před více než rokem, kdy jsme při společné preventivní akci s PČR, nabídli žákům školy možnost společné práce a pomáhání dětem a dospělým s různým postižením. Žáci této školy pravidelně chodí pracovat při akcích pro postižené (naposled to byla lukostřelba a boccia), dále pomáhají a společně s námi připravují akce pro mladší kamarády (60 žáků školy bylo 25.5.2010 na velká akci pro 500 dětí z 3. - 5- tříd téměř 30ti ZŠ města Brna). Dokonce dívky z 9. třídy pozvali a byli s postiženým Jirkou v kině. Další skupina žáků této školy byla na Kociánce a při společném dni s postiženými kamarády jsme sportovali, povídali si i pracovali v terapeutických dílnách.
Toto je přesně cesta, kterou nabízíme. Děti se na tato setkání připravují nejen s námi, ale také ve vyučovacích hodinách ve škole se svými vyučujícími a tak se pomáhání postiženým kamarádům stalo normální součástí jejich dne.
Dnes jsme byli v sestavě Martin a Simča z SS Kociánka Brno a Michael, pořadatel tohoto projektu pod hlavičkou VUT v Brně. Moc nás těší, že je o tento projekt tak velký zájem a hlavně má konkrétní výsledky. Díky vám všem. Michael Svoboda

Období

Statistiky

  • 24 fotek
  • 0 se líbí

Fototechnika

Olympus u7040,S7040

Nastavení

Nahlásit album
Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
2010-11-23 Setkání s žáky ZŠ Jihomoravské náměstí Brno
Komentáře Přidat