2010-09-24 Olympiáda žabovřeských ZŠ - 1. stupeň - fotbal a vybíjená

Název

2010-09-24 Olympiáda žabovřeských ZŠ - 1. stupeň - fotbal a vybíjená

Popis

Místo: Salesiánské středisko mládeže Brno-Žabovřesky

Nádherné zářijové počasí přivítalo žáky 1. stupně ZŠ náměstí Svornosti, ZŠ Sirotkova a ZŠ Jana Babáka při 7. ročníku tradiční Olympiády žabovřeských základních škol 2010 o žabovřeský pohár pod zástitou JUDr. Jiřího Helána, starosty MČŽ a Mgr. Marka Šlapala, místostarosty MČŽ.

V pondělí 20.9.2010 proběhla nejprve atletická část na novém stadionu VUT v Brně Pod Palackého vrchem, kde dívky i chlapci soutěžili v disciplínách sprint na 50 m, běh na 400 metrů, skok z místa, hod kriketovým míčkem a ve štafetách 4x60 metrů. Skvělá a bouřlivá atmosféra se z atletické části přesunula v pátek 24.9.2010 do Salesiánského střediska mládeže, kde celá Olympiáda pokračovala malou kopanou chlapců a vybíjenou dívek. Celá Olympiáda byla velmi vyrovnaná a o celkovém pořadí škol rozhodoval doslova výkon každého žáka. V celkovém pořadí zvítězila ZŠ Jana Babáka. Slavnostního vyhlášení se zúčastnil a spoustu medailí, cen a pohárů předával místostarosta MČ Žabovřesky Mgr. Marek Šlapal. Tento turnaj přijela také natočit Brněnská televize a odvysílala reportáž.
Olympiádu pořádají dlouhodobě Michael a Kateřina Svobodovi společně žabovřeskými školami a za podpory žabovřeské radnice. Všem patří velké poděkování stejně jako Salesiánům za poskytnuté prostory.

Období

Statistiky

  • 109 fotek
  • 0 se líbí

Fototechnika

Olympus u7040,S7040

Nastavení

Nahlásit album
Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
2010-09-24 Olympiáda žabovřeských ZŠ - 1. stupeň - fotbal a vybíjená
Komentáře Přidat