2010-05-19 Olympiáda žabovřeských ZŠ

Název

2010-05-19 Olympiáda žabovřeských ZŠ

Popis

Místo: Stadion VUT v Brně Pod Palackého vrchem

MČ Brno-Žabovřesky společně se ZŠ této MČ pořádají tradiční skvělou akci pro žáky z 2. stupně ZŠ nám. Svornosti, ZŠ Sirotkova a ZŠ Jana Babáka. 19.5.2010 začala tato Olympiáda atletickou částí na stadionu PPV, kde chlapci a dívky 6.-9. tříd soutěžili v disciplínách sprint na 60m, skok do dálky, hod kriketem a granátem, běh na 800m a 1500m a v závěrečných šfafetách 4x60m. Holky i kluci letos opravdu předvedli na stadionu skvělé výkony, což je také důsledek kvalitní práce vyučujících TV.
slavnostního vyhlášení se zúčastnil Mgr. Marek Šlapal, místostarosta MČŽ, který poděkoval manželům Svobodovým a základním školám za to, že pravidelně společně pořádají setkání a akce a děti ze ZŠ se takto mohou potkávat i na sportovištích.
Skvělá atmosféra a bouřlivé potlesky jsou pravidelnou součástí této olympiády, která vyvrcholí v pátek 4.6.2010 nejprve plaveckými soutěžemi na ZŠ nám. Svornosti a poté závěrečným turnajem v malé kopané chlapců a vybíjené dívek. Žáci bojují nejen o umístění v této soutěži, ale také o celkové pořadí pro svoji školu.

Období

Statistiky

  • 74 fotek
  • 0 se líbí

Nastavení

Nahlásit album
Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
2010-05-19 Olympiáda žabovřeských ZŠ
Komentáře Přidat