2010-05-13 Tisková konference na VUT v Brně

Název

2010-05-13 Tisková konference na VUT v Brně

Popis

Místo: rektorát VUT v Brně

15. a 16.5.2010 se na stadionu VUT v Brně PPV uskuteční dvě významné sportovní akce – Velká cena města Brna a JMK zdravých a handicapovaných sportovců v atletice. Obě akce jsou mezinárodní, účast přislíbili sportovci z řady evropských států.

VC města Brna a JMK je součástí projektu, který zahrnuje práci s dětmi a mládeží z DD, DÚ a handicapovanými dětmi z celé ČR. Partnery projektu jsou také město Brno, JMK, VUT v Brně, Policie ČR a HC Kometa Brno.

Zveme Vás na tiskovou konferenci, na které Vás chceme informovat nejen o obou sportovních akcích, ale také o celém sportovním a charitativním projektu.

Tisková konference se bude konat 13.5.2010 v 11 h. v Centru VUT v Brně na Antonínské 1. Zúčastní se jí primátor města Brna Roman Onderka, rektor VUT v Brně Karel Rais. Byl pozván také hejtman JMK Michal Hašek, ředitel PČR - KŘ Policie JMK Tomáš Kužel. Zúčastní se jí také marketingová ředitelka HC Kometa Brno Hana Novotná a organizátoři atletického mítinku. Za celý tento projekt se TK zúčastní Michael Svoboda.

Období

Statistiky

  • 47 fotek
  • 0 se líbí

Fototechnika

Panasonic DMC-FZ7

Nastavení

Nahlásit album
Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
2010-05-13 Tisková konference na VUT v Brně
Komentáře Přidat