2010-02-19 Ledová show 2010

Název

2010-02-19 Ledová show 2010

Popis

Žabovřeské děti bruslily o ceny

Na umělém kluzišti v Brně – Žabovřeskách proběhla v pátek 19.2.2010 opět za rekordní účasti téměř 100 dětí ze 4. a 5. tříd ZŠ náměstí Svornosti, ZŠ Sirotkova a ZŠ Jana Babáka sportovní a hravá Ledová show 2010.
Pro děti byly připraveny souboje dvojic v disciplínách slalom na čas a v rychlostním závodě. V obou těchto disciplínách pak byly vyhodnoceny nejšikovnější děti ze všech zúčastněných škol. Na závěr pak ve velmi bouřlivé kulise bojovalo 10 chlapců a potom 10 dívek z každé školy ve velmi dramatických štafetách škol. Děti opět ukázaly velký zájem a radost z bruslení, spoustu bruslařských dovedností, ale i krásných pádů, které se vždy obešly bez zranění Akce se také tradičně zúčastnili handicapovaní sportovci z SK Kociánka Brno, kteří společně se všemi dětmi vytvořili obrovského hada na bruslích.
Slavnostní vyhlášení a předání velké spousty medailí, cen a pohárů se zúčastnil JUDr. Jiří Helán, starosta a Mgr. Marek Šlapal, místostarosta MČŽ.
Touto akcí jsme v Brně-Žabovřeskách zahájili další ročník pořádání pravidelných akcí pro děti z našich žabovřeských škol.

Období

Statistiky

  • 104 fotek
  • 0 se líbí

Fototechnika

Panasonic DMC-FZ7

Nastavení

Nahlásit album
Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
2010-02-19 Ledová show 2010
Komentáře Přidat