2009-12-03 O pohár svrateckého údolí

Název

2009-12-03 O pohár svrateckého údolí

Popis

Místo konání: sportovní a rekreační areál Brno Kraví hora

Nejúspěšnější plavecké setkání O pohár Svrateckého údolí

Ve čtvrtek 3. prosince 2009 proběhl ve sportovním a rekreačním areálu Kraví hora 6. ročník plaveckých závodů „O pohár Svrateckého údolí“.
Plavecký areál na Kraví hoře zažil nejbouřlivější a nekvalitnější ročník těchto plaveckých závodů pro děti a mládež ve věku 12-15 let ze základních škol města Brna, které soutěžily v disciplínách 50 m volný způsob, 50 prsa, 50 znak, 4x50 m volný způsob a 4x25 m na lehátkách.
Jestliže v loňském roce přijali zdravé děti svoje handicapované kamarády z SK Kociánka Brno a Kontakt bB perfektně, v letošním roce jim vytvořili tak bouřlivou atmosféru, že také při těchto rozplavbách nebylo slyšet vlastního slova. To, co pak brněnský bazén zažil při tzv. štafetě dospěláků, kdy všechny děti obklopily bazén a povzbuzovaly dospěláky ze svých městských částí a také z Policie ČR, Městské policie Brno, HZS JMK a Veteránských mistrů světa bylo skvělé. Přál bych každému sportovci zažít atmosféru, kdy jsme všichni společně také přivítali excelentní štafetu mistrů světa v plavání – veteránů z Brna. Štafety dospěláků a závody handicapovaných sportovců byly velkým nejen sportovním, ale i společenským zážitkem.
Letos kromě tradičního komentování celých závodů ředitelem Michaelem Svobodou se v roli moderátora představil také Martin Polášek, předseda SK Kociánka Brno a výborný handicapovaný sportovec, Kateřina Svobodová se tradičně starala o veškerý servis kolem závodů.

Období

Statistiky

  • 94 fotek
  • 2 se líbí

Fototechnika

Panasonic DMC-FZ7

Nastavení

Nahlásit album
Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
2009-12-03 O pohár svrateckého údolí
Komentáře Přidat