2008-10-10 Setkání bez hranic 2008

Název

2008-10-10 Setkání bez hranic 2008

Popis

Místo konání: plavecký a rekreačn areál Kraví hora Brno

10. října 2008 se ve Sportovním a rekreačním areálů Kraví hora konal 2. ročník tradičního sportovního a společenského setkání velké rodiny 200 dětí z dětských domovů, handicapovaných dětí a 100 dospělých z řad vrcholových sportovců, politiků, policistů, hasičů, záchranářů, partnerů atd. s názvem „SETKÁNÍ BEZ HRANIC PLAVECKÁ SHOW PRO DĚTI Z DĚTSKÝCH DOMOVŮ, HANDICAPOVANÉ I ZDRAVÉ DĚTI A DOSPĚLÉ“.

Všichni vytvořili 15 kombinovaných týmů dětí z dětských domovů, handicapovaných dětí a dospělých a týmy společně soutěžili nejen v plaveckých disciplínách jednotlivců a štafet, ale hlavně při 4 sportovních i vědomostních hrách v bazéně i mimo bazén.

Tato akce proběhla také při příležitosti oslav 80. výročí založení Dětského domova Dagmar. Pořadateli byli Evropský projekt CZECH SPORTS FESTIVAL BRNA A JMK zastoupen AC Atletika Brno a Dětský domov Dagmar, dále agentura Entity Production s.r.o., Sportovní a rekreační areál Kraví hora, Biskupské gymnázium Brno a SK Kociánka Brno.

Za dospělé se akce zúčastnili, věnovali velkou cenu pro celý dětský domov a ve většině případů také plavali zástupci:
JMK, Statutární město Brno, Brno-střed, Brno-Žabovřesky, ZOO Brno, Automotodrom Brno, Národní divadlo Brno, Jiří Mičánek – Motosport, PČR Správa JMK, Hasičský záchranný sbor JMK, MP Brno, SPŠ MV Brno, Armáda ČR, Červený kříž, RWE, VZP, Autonova Brno, Kometa Brno, Divadlo Husa na provázku a další partneři.

Děkujeme celé rodině tohoto evropského projektu za další nádhernou společnou akci.

Období

Statistiky

  • 142 fotek
  • 0 se líbí

Fototechnika

Panasonic DMC-FZ7

Nastavení

Nahlásit album
Reklama
Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
2008-10-10 Setkání bez hranic 2008
Komentáře Přidat