2015-10-22 První letošní cesta VÍTÁMVÁS CUPu vedla na ZŠ Palackého v Brně

Název

2015-10-22 První letošní cesta VÍTÁMVÁS CUPu vedla na ZŠ Palackého v Brně

Popis

Místo: ZŠ Palackého, Brno

Čtvrtek 22. října 2015 otevřel další ročník seriálu VÍTÁMVÁS CUP na cestách. Při něm opět spojily své síly Vlaštovky Brno z. s., VUT v Brně, jenž je pořadatelem BRNO A JIŽNÍ MORAVA BEZ HRANIC a Střední škola F. D. Roosevelta pro tělesně postižené.

První cesta s turnajem ve Stiga hokeji, pojmenovaném podle studenta školy Lukáše Vítámváse, který v roce 2005 podlehl svému zdravotnímu stavu, vedla na Základní školu Palackého 68 v Brně Králově Poli.

Žáci ZŠ Palackého se aktivně zapojili do turnaje ve stolním Stiga hokeji, v němž si zahráli mimo jiné proti zástupcům Střední školy F. D. Roosevelta pro tělesně postižené. Souběžně s turnajem ve stolním Stiga hokeji probíhal doprovodný program pro žáky jednotlivých tříd, jenž se turnaje neúčastnili. Přivítali jsme mimořádné hosty z fotbalového klubu Zbrojovka Brno, který reprezentovali hráči Tomáš Brigant a Tomáš Weber. Děti si tak užily jak besedu s fotbalisty či improvizovanou autogramiádu, ale soutěžily i ve slalomu na mechanickém vozíku o medaile a čokolády.

Turnaj ve Stiga hokeji vyvrcholil dramatickými boji o konečné umístění. Po skončení finálového duelu proběhlo slavnostní vyhlášení výsledků s předáním poháru, medailí, diplomů. Další cesta VÍTÁMVÁS CUPu proběhne přibližně za měsíc, 24. listopadu 2015 na ZŠ Lidická v Brně.

Díky vám všem. Michael Svoboda.

Období

Statistiky

  • 192 fotek
  • 0 se líbí

Nastavení

Nahlásit album
Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
2015-10-22 První letošní cesta VÍTÁMVÁS CUPu vedla na ZŠ Palackého v Brně
Komentáře Přidat