2015-06-23.- 24. 10. ročník turnaje ve Stiga hokeji VÍTÁMVÁS CUP

Název

2015-06-23.- 24. 10. ročník turnaje ve Stiga hokeji VÍTÁMVÁS CUP

Popis

Místo: SŠ F. D. Roosevelta pro tělesně postižené, Brno

V úterý 23. a ve středu 24. června 2015 se v aule Střední školy F. D. Roosevelta pro tělesně postižené sídlící na ulici Křižíkova 11 v Brně, uskutečnil již 10. ročník turnaje ve stolním Stiga hokeji - "VÍTÁMVÁS CUP 2015". Turnaj je memoriálem studenta školy Lukáše Vítámváse, jenž v roce 2005 podlehl svému zdravotnímu stavu.

Samotný turnaj jehož pořadatelem je Střední škola F. D. Roosevelta pro tělesně postižené, společně s mezinárodním, integračním projektem BRNO A JIŽNÍ MORAVA BEZ HRANIC, jehož nositelem je VUT v Brně, odstartoval slavnostním zahájením. Během něj pohovořila ředitelka střední školy paní Ing. Miroslava Zahradníková i zástupkyně sousedícího Centra Kociánka paní Mgr. Veronika Pintoflová. Mezitím viděla zaplněná aula vzpomínková videa, která mapovala uplynulé ročníky turnaje VÍTÁMVÁS CUP, který se rozrostl i do škol, při svém putování v rámci VÍTÁMVÁS CUPu na cestách.

Turnaje se zúčastnilo 41 hráčů. Mezi nimi byli také žáci Základní školy náměstí 28. října v Brně nebo členové České asociace Stiga Game. Díky tomu se mezi sebou utkali handicapovaní účastníci turnaje, společně se zdravými, čímž bylo naplněno motto turnaje: "Turnaj, který spojuje. První hrací den byli účastníci rozděleni do čtyř základních skupin, druhý den byly skupiny rozděleny na základě výkonnosti z předchozího dne. Z každé z těchto čtyř výkonnostních skupin, postoupili čtyři nejlepší do play off, kde si to rozdali o umístění na stupních vítězů.

Kromě hlaví trofeje, kterou letos vyhrál hráč z České asociace Stiga Game Michal Hvižď, jenž hraje za klub THC Stiga Elites. Nejlepším hráčem mimo hráče asociace se stal absolutní vítěz z loňského ročníku turnaje Jiří Junek. Rovněž byla udělena cena Lukáše Vítámváse. Ta patří hráči s handicapem. V letošním roce jí organizátoři udělili Milanu Zemanovi. Minimálně malou drobnost si však odnesl každý z více než čtyřiceti zúčastněných hráčů.

Díky vám všem. Michael Svoboda

Období

Statistiky

  • 1 000 fotek
  • 0 se líbí

Fototechnika

Canon EOS 70D

Nastavení

Nahlásit album
Reklama
Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
2015-06-23.- 24. 10. ročník turnaje ve Stiga hokeji VÍTÁMVÁS CUP
Komentáře Přidat