2015-05-20 VÍTÁMVÁS CUP na cestách - ZŠ Novolíšeňská Brno

Název

2015-05-20 VÍTÁMVÁS CUP na cestách - ZŠ Novolíšeňská Brno

Popis

Místo: ZŠ Novolíšeňská, Brno

V pořadí 5. letošní cesta VÍTÁMVÁS CUPu proběhla ve středu 20. března 2015 v tělocvičně Základní školy Novolíšeňská. Celá tradiční akce proběhla opět při spojení společných sil, kdy se spojila Střední škola F. D. Roosevelta rpro tělesně postižené a mezinárodní, integrační projekt BRNO A JIŽNÍ MORAVA BEZ HRANIC, jehož pořadatelem je VUT v Brně.

Program byl velice pestrý. Žáci Základní školy Novolíšeňská se utkali společně se studenty Střední školy F. D. Roosevelta pro tělesně postižené v turnaji ve Stiga hokeji. Souběžně s turnajem, se další skupinky žáků dozvěděli zajímavé informace ze světa lidí s různým postižením. Celého dopoledne se zúčastnili rovněž zástupci sportovních oddílů města Brna. Konkrétně mezi žáky přišli devatenáctinásobní mistři v baseballu Draci Brno a fotbalisté brněnské fotbalové Zbrojovky.

Nejen, že se hráči zapojili do turnaje samotného, ale také žákům blíže představili sebe sama a svůj sport. Kdy s ním začali či na jakém hrají postu. Žáci měli možnost získat autogram nebo si mohli pořídit společnou fotografii. Ještě předtím, si všichni vychutnali finále Stiga hokejového turnaje, jenž probíhal v bouřlivé atmosféře.

Cestování VÍTÁMVÁS CUPu v letošním školním roce končí. Čeká nás však ještě hlavní turnaj VÍTÁMVÁS CUP. Jeho jubilejní 10, ročník proběhne 23. a 24. června 2015 v aule Střední školy F. D. Roosevelta. Těšíme se na viděnou!

Díky vám všem. Michael Svoboda

Období

Statistiky

  • 405 fotek
  • 0 se líbí

Nastavení

Nahlásit album
Reklama
Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
2015-05-20 VÍTÁMVÁS CUP na cestách - ZŠ Novolíšeňská Brno
Komentáře Přidat