2014-09-16 Úterní dopolední sešlost s kamarády z DÚ Hlinky Brno

Název

2014-09-16 Úterní dopolední sešlost s kamarády z DÚ Hlinky Brno

Popis

Místo: Centrum Kociánka, Brno

Kamarádi z Diagnostického ústavu Hlinky byli dalšími, kdo využil nabídku mezinárodního, integračního projektu BRNO A JIŽNÍ MORAVA BEZ HRANIC, jehož pořadatelem je VUT v Brně na společné setkání. To proběhlo v Centru Kociánka v Brně v úterý 16. září 2014.

Program se skládal z prohlídky Centra Kociánka a společného setkání s lidmi s různým postižením. Centrum Kociánka ukázal dětem Michael, jenž je zavedl k rybníčku, nacházejícímu se poblíž vstupu do samotného areálu či na zvířecí farmu.

Zde naši přátelé z DÚ Hlinky seznámili s konkrétními informacemi, týkající se pomoci zvířat lidem s postižením, ať už tělesným, duševním nebo kombinovaným. Další důležitou součástí dne byla pro děti z DŮ Hlinky projížďka na mechanickém invalidním vozíku, při niž si mohly ozkoušet náročnost jízdy v praxi.

Rovněž jsme navštívili terapeutické dílny, kde jsme si prohlédli zdejší krásné výrobky a společně s postiženými kamarády z terapeutických dílen jsme se odebrali do velké tělocvičny. Hrála se boccia o medaile a spoustu chutných čokolád. Zároveň jsme si slíbili, že se určitě nevidíme naposledy.

Díky vám všem. Michael Svoboda

Období

Statistiky

  • 255 fotek
  • 0 se líbí

Nastavení

Nahlásit album
Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
2014-09-16 Úterní dopolední sešlost s kamarády z DÚ Hlinky Brno
Komentáře Přidat