2014-04-08 VÍTÁMVÁS CUP si vyjel naZŠ Logopedická v Brně

Název

2014-04-08 VÍTÁMVÁS CUP si vyjel naZŠ Logopedická v Brně

Popis

Místo: ZŠ Logopedická, Brno

Každý měsíc vyráží projekt BRNO A JIŽNÍ MORAVA BEZ HRANIC, jehož pořadatelem je VUT v Brně na VÍTÁMVÁS CUPové cesty společně se Střední školou F. D. Roosevelta pro tělesně postižené v Brně Králově Poli. V dubnu vyšla řada na Základní školu Logopedickou sídlící v brněnské čtvrti Jundrov.

Vše odstartovalo v úterý 8. dubna v 9:00 hodin dopoledne slavnostním zahájením. Michael Svoboda se ujal úvodního slova. Neopomněl přivítat všechny zúčastněné, tedy žáky Základní školy Logopedická, studenty z "Roosveltky" a v neposlední řadě i házenkáře brněnského extraligového klubu Handball KP Brno, kteří byli vzácnými hosty setkání.

Ihned na úvod, jsme se pustili do tajů házené. Děti si vyzkoušeli střelbu na branku, obsazenou profesionálním brankářem a naučili se pár základních prvků této kolektivní hry. Ještě než vypuknul turnaj ve stolním Stiga hokeji, stihli jsme si zazpívat i zahrát bocciu o medaile a čokolády. Vše se navíc odehrávalo v překrásné atmosféře.

Ta pokračovala i během samotného turnaje. Nejdříve se odehrály základní skupiny, na ty navázalo dech beroucí play off. Když se zrovna nehrála hra s šesti táhly na každé straně, probíhal slalom na vozíku. Během dne se v tělocvičně vystřídalo mnoho tříd. Všichni měli možnost zapojit se do dopoledního programu.

Jeho vrchol nastal při finálových duelech ve Stiga hokeji, jenž nechaly málokoho chladnými. Bylo to perfektní, nezbývá než se těšit na poslední cestu v letošním školním roce na Základní škole náměstí 28. října v Brně.

Díky vám všem. Michael Svoboda

Období

Statistiky

  • 946 fotek
  • 0 se líbí

Nastavení

Nahlásit album
V májové AKCI nyní máte fotoknihy s 25% a větší vyvolané fotky, vč. všech plakátů s 27% slevou. Neváhejte slevy využít. A nově nemusíte zadávat žádný kód. Slevu na produkty v akci získáte automaticky. Akce platí do 5. 5. 2024
Získat slevu
Reklama
Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
2014-04-08 VÍTÁMVÁS CUP si vyjel naZŠ Logopedická v Brně
Komentáře Přidat