2014-03-17 V Centru Kociánka byli na návštěvě žáci ZŠ Křenová v Brně

Název

2014-03-17 V Centru Kociánka byli na návštěvě žáci ZŠ Křenová v Brně

Popis

Místo: Centrum Kociánka, Brno

O pondělním dopoledni 17. března 2014 se do Centra Kociánka v brněnském Králově Poli vydala skupinka žáků ze Základní školy Křenová v Brně. Projekt BRNO A JIŽNÍ MORAVA BEZ HRANIC, jehož pořadatelem je VUT v Brně pozval žáky této školy, aby navázal na předchozí setkání konané v prostorách školy a přiblížil tak žákům ještě blíže svět postižených lidí.

Žáci se prošli po areálu se svým původcem Michaelem. Kromě procházky byl pro ně samozřejmě připraven pestrý program. Zejména na hipoterapii, kde se nachází zvířecí farma bylo pro dětí k vidění mnoho zajímavého.

Zvířátka, jenž každodenně pomáhají postiženým dětem, byla vděčná za každé pohlazení. Jak konkrétně dokážou pomoci, se dozvěděli od samotných ošetřovatelů. Žáci si třeba mohli poslechnout tlukot srdce koně nebo se na něm i projet. Nástup do koňského sedla byl proveden za pomocí speciální rampy, která je určena postiženým kamarádům.

Po programu v přírodě, jsme se přesunuli do tělocvičny společně s kamarády z aktivizačního centra. Zazpívali jsme si na kytaru a také zahráli bocciu. Jak jinak, než o čokolády a medaile, protože děláme radost dětem, stejně jako oni nám.

Díky vám všem. Michael Svoboda

Období

Statistiky

  • 207 fotek
  • 0 se líbí

Nastavení

Nahlásit album
Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
2014-03-17 V Centru Kociánka byli na návštěvě žáci ZŠ Křenová v Brně
Komentáře Přidat