2014-03-04 Na ZŠ Merhautova to při VÍTÁMVÁS CUPu na cestách jelo od začátku do konce

Název

2014-03-04 Na ZŠ Merhautova to při VÍTÁMVÁS CUPu na cestách jelo od začátku do konce

Popis

Místo: ZŠ Merhautova, Brno

Vždy jednou za měsíc uspořádáme společně VÍTÁMVÁS CUP na cestách. Tentokráte jsme společně vyrazili na Základní školu Merhautova v Brně. Celou akci pořádá projekt BRNO A JIŽNÍ MORAVA BEZ HRANIC, jehož pořadatelem je VUT v Brně, společně se Střední školou F. D. Roosevelta pro tělesně postižené.

Spolu s námi se všemi se akce zúčastnili rovněž tři američtí basketbalisté, dohromady se svým srbským trenérem. Všichni zmínění jsou součástí týmu Basket Brno, jenž hraje prvním rokem 1. basketbalovou ligu u nás.

Jak žáci Základní školy Merhautova, tak také studenti Střední školy F. D. Roosevelta pro tělesně postižené, byli zapojení do turnaje ve stolním Stiga hokeji. Mezi účastníky musíme započítat i hosty z basketbalu, jenž si nejen že zahráli stolní hokej, ale také si vyzkoušeli jízdu na vozíku. Všemu předcházelo slavnostní zahájení. Při něm jsme si krásně zazpívali za doprovodu kytary. Mikrofonu a zpěvu se nebáli ani basketbalisté, kteří šli do všeho spolu s námi.

Doprovodný program v podobě slalomu na vozíku, byl připraven pro jednotlivé třídy, které se aktivně nezúčastnily souběžně probíhajícího hokejového turnaje. Soutěžilo se o velké množství medailí a čokolád.

Hokejový turnaj na počest studenta Střední školy F. D. Roosevelta Lukáše Vítámváse, vyvrcholil zápasy play off mezi osmi nejlepšími hráči. Vítěz obdržel krásný zlatý pohár. Všichni zúčastnění pak obdrželi alespoň malou drobnost. Další cesta, jenž dokáže všechny neuvěřitelně spojit, je na programu zase v dubnu na Základní škole Logopedická.

Díky vám všem. Michael Svoboda

Období

Statistiky

  • 483 fotek
  • 0 se líbí

Nastavení

Nahlásit album
Reklama
Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
2014-03-04 Na ZŠ Merhautova to při VÍTÁMVÁS CUPu na cestách jelo od začátku do konce
Komentáře Přidat