2014-02-26 Ledová show

Název

2014-02-26 Ledová show

Popis

Místo: Mobilní ledová plocha, Brno - Žabovřesky

Ve středu 26. února 2014 se v Brně Žabovřeskách uskutečnila tradiční sportovní akce, s názvem Ledová show, určená žákům žabovřeských základních škol. Na mobilní ledové ploše soutěžilo celkem 80 žáků ze čtyř základních škol, jmenovitě ZŠ Jana Babáka, ZŠ náměstí Svornosti, ZŠ Sirotkova a Waldorfská ZŠ ve třech bruslařských disciplínách. Celá akce se uskutečnila za podpory městské části Brno Žabovřesky

Tou první byl slalom na čas mezi kužely. Nejrychleji projel cílem mezi chlapci Petr Bezoušek za Základní školu Sirotkova, časem 9,2 sec. Také na druhém a třetím místě skončili reprezentanti Základní Sirotkova. 9,6 sec. zajel druhý Josef Nizner respektive třetí Tomáš Houzar 9,7 sec. Ve slalomu dívek byla nejúspěšnější žákyně Základní školy Sirotkova, Nella Dospíšilová, která zajela čas 10,1 sec. Stříbrný stupínek obsadila Adéla Romanová, díky zajetému času 10,3 sec. a pomyslný bronz získala Gabriela Trnková ze Základní školy Jana Babáka za čas 10,7 sec.

Druhou disciplínou byly bruslařské sprinty, Zde se v kategorii chlapců nejlépe prosadili hned dva závodníci se shodným časem 7,3 sec. Konkrétně se jednalo o Simona Musila a Theodora Karapetjana, přičemž oba závodili za ZŠ náměstí Svornosti. Nejlepší sprinterkou na bruslích pro letošní rok se stala Adéla Romanová, opět ze Základní školy náměstí Svornosti, v čase 7,3 sec.

Ve štafetových závodech mezi chlapci se na prvním místě umístila Základní škola Sirotkova . čas 2:40,0. Na druhém místě skončila škola z náměstí Svornosti, jenž zajela čas 2:44,5. Za nimi skončila Waldorfská Základní škola, které stopky naměřili čas 2:55,0 a Základní škola Jana Babáka, jenž docílila času 2:58,0. Ve štafetě děvčat se nejlépe vedlo Základní škole Sirotkova časem 2:40,2. Druhé místo patřilo Základní škole Jana Babáka, která se vešla do času 2:44,7 a třetí Základní škole náměstí Svornosti 3:02,2. Waldorfská Základní škola měla čtvrtý čas 3:03,1.

Slavnostního vyhlášení se zúčastnili i představitelé městské části Brno Žabovřesky, v čele s panem starostou, místostarostou a paní místostarostkou. Z jejich rukou pak děti obdržely poháry, pro nejlepší štafety, medaile, pamětní listiny a čokolády. U příští Ledové show na viděnou společně zase za rok!

Díky vám všem. Michael Svoboda

Období

Statistiky

  • 272 fotek
  • 0 se líbí

Nastavení

Nahlásit album
Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
2014-02-26 Ledová show
Komentáře Přidat